Παραμονή Χριστογέννων παρέα με… Nightstalker

Η ιστορική μπάντα, έδωσε παραμονή Χριστουγέννων live στο An Club και σε ένα video μικρότερο των 8 λεπτών, δίνει μια γεύση από την προετοιμασία εκείνης της βραδιάς και μια γεύση πως είναι να περνάς τα Χριστούγεννα σου μαζί τους.

Δώστε!!!

Update… Σαν admin μόλις πόσταρα το άρθρο με ενημέρωσε ο συντάκτης Ρωμανός Βαφειάδης ότι η τύχη τον είχε φέρει να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο live, χωρίς να με έχει ενημερώσει. Μετά τα “καντήλια” τον έπεισα με πολιτισμένο τρόπο να γράψει δυο λογάκια. Ιδού….

Γενικά το να γράφει κανείς για κάτι που είδε σε μια συναυλία είναι άσκοπο, δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει να περάσει τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη μέρα.

Το schoolofrock όμως, το μεγαλύτερο σχολείο σε αυτό το χώρο, ήταν εκεί, δεν μπορούσε να λείπει από την συναυλία ενός εκ των δασκάλων του (όσο αναφορά το Ελληνικό κομμάτι στο χώρο της σκληρής μουσικής).

Αλλά θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ την δουλειά μου και να εντάξω αυτούς τους λίγους άτυχους που δεν ήταν εκεί (προφανώς και ήταν λίγοι γιατί το ΑΝ Club ήταν κάτι παραπάνω από γεμάτο) στο κατά τα άλλα εορταστικό κλήμα.

Λοιπόν, για να μην σας κουράζω με αερολογίες μόνο και μόνο για να φαίνεται μεγάλο το κείμενο, θα σας πω μόνο ότι ο σβέρκος μου πόναγε για δύο μέρες από το ατελείωτο  Headbanging. Τα συμπεράσματα δικά σας από εδώ και πέρα.

Υ.Γ. Τι καλύτερο από το να είναι Χριστούγεννα και να ακούς το God Is Dead. Εκτός από τα μελομακάρονα και τα μελομακάρονα ΓΑΜΑΝΕ!!!

Υ.Γ.2 Το μόνο αρνητικό σε όλη την φάση ήταν 2 μουσάτοι τύποι από πίσω μου που δεν μας άφηναν να ευχαριστηθούμε τα Support συγκροτήματα. Ευτυχώς σταμάτησαν όταν βγήκαν οι Night(Fucking)Stalker . Θα τους βρω δεν θα τους βρω κάποια στιγμή, ε τότε θα μάθουν ότι η ώρα μιας συναυλίας είναι ΙΕΡΗ μαδαφακερς“. By Romanos

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *