Ο Zack Snyder θα σκότωνε τον Batman στο τέλος της Justice League 2

Ο Zack Snyder θα σκότωνε τον Batman στο τέλος της Justice League 2

Ο Zack Snyder συνεχίζει να ποστάρει διάφορα, αλλά και να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το όραμά του για το DCEU που είχε, όταν και ανέλαβε το Man Of Steel το 2013. Και αυτό ήταν, να σκοτώσει τον Batman στο τέλος ενός saga που θα κρατούσε 5 ταινίες.

Ένα Saga που ξεκίνησε με το origin story του Superman, συνέχιζε στο Batman V Superman, ερχόταν το πρώτο μέρος της Justice League, (ενδιάμεσα ένα Man Of Steel 2 ίσως;) και τέλος ένα επικό δεύτερο μέρος της JL, όπου και κόντρα στον Darkseid, ο Bruce Wayne δεν θα τα κατάφερνε.

Στην παρακάτω φωτογραφία, όπου ο Superman μεταφέρει το νεκρό σώμα του Batman, εμπνευσμένο σκηνικό από το Final Crisis, ο Snyder ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να τελείωνε έτσι το arc των πέντε ταινιών που είχε στο μυαλό του και απάντησε θετικά.

θα σκότωνε τον Batman στο τέλος της Justice League 2

Φυσικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε, με το DCEU να μην υπάρχει πια, αλλά το Worlds Of DC να έχει ανακοινωθεί στο περασμένο Comic Con, όλα αυτά, ακόμα και ο λόγος του Snyder είναι μια σπέκουλα. Δεν ξέρουμε πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί όλο αυτό. Οπότε, αν είχε αυτό το όραμα, καταλαβαίνουμε ότι η ταινία που είδαμε, δεν θα ήταν ένα χαζοχαρούμενο πάρτι σούπερ ηρώων, αλλά θα ήταν πιο βαριά, ό,τι και αν σημαίνει τελικά αυτό.

Άρα, να σκεφτούμε και εμείς, πως η διαφωνία του Ben Affleck, αρχικά να σκηνοθετήσει και μετά να γράψει και σενάριο για την τριλογία Batman που ήθελε, ήταν ένα συνολικό backstage μπάχαλο μεταξύ Snyder και Warner Bros. Πιθανώς οι περιορισμοί που έθετε ένα arc με τον Batman να πεθαίνει, δεν ήταν θελτικό για solo ταινίες με τον Wayne. Μάλιστα στο επερχόμενο Birds Of Prey, ο Batman θα χαρακτηρίζεται ως απόντας για δυο χρόνια από το Gotham, που θα είχε λογική βάσει αυτών που λέει ο Snyder.

Επιπλέον, να θυμηθούμε και την θεωρία με τους τρεις σταυρούς στο Dawn Of Justice, που πιθανολογούσαμε ότι θα υπάρξουν συνολικά τρεις νεκροί super heros με την μάχη του Darkseid.

θα σκότωνε τον Batman στο τέλος της Justice League 2

Ποιος ξέρει τι έγινε στα αλήθεια από αυτά τελικά. Το μόνο που μένει, είναι η εμφανής πίκρα του δημιουργού για το έργο που δεν τον άφησαν να κάνει, αλλά και του κόσμου που δεν είχαμε ολοκληρωμένη εικόνα.

Υ.Γ. Και μετά από όλα αυτά, ο Zack πόσταρε και το παρακάτω.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *