Ο Victor Smolski μιλάει για την ακύρωση της εμφάνισης των Rage

Ο Victor Smolski μιλάει για την ακύρωση της εμφάνισης των Rage

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]έσα από την επίσημη fanpage των Rage στο Facebook, ο Victor Smolski γράφει γιατί δεν θα τους δούμε στην Ελλάδα.

Ένα hint; Μόλις 5 (!) εισιτήρια προπωλήθηκαν…

«Γεια σε όλους σας. Είμαι ο Victor Smolski. Σπάνια κοιτάω το facebook και μόλις είδα τις αντιδράσεις σας για τις ακυρωμένες συναυλίες στην Ελλάδα. Πιστεύω πως κάποιοι πρέπει να ηρεμήσουν λιγάκι και να σταματήσουν να κατηγορούν σε προσωπικό επίπεδο. Οι Rage δεν είναι κάποια μεγάλη μπάντα, όπως οι Metallica, ή κάποιοι άλλοι rock stars με μεγάλο management που κανονίζει πού και πότε θέλουν να παίξουν και όλες οι συναυλίες είναι sold-out. Οι Rage είναι ένα μικρό συγκρότημα με μεγάλη ιστορία και πραγματικά απολαμβάνουμε το να παίζουμε παντού όπου θέλει ο κόσμος να μας βλέπει. Θα ήθελα να παίξω σε όλο τον κόσμο και θα ήταν ωραία αν στο μέλλον μπορούσαμε να πάμε στη Νότια Αμερική και άλλες χώρες, οι οποίες λείπουν από το πρόγραμμά μας. Αλλά καταλαβαίνω τον Έλληνα promoter που ακύρωσε τη συναυλία, λόγω 5 εισιτηρίων που πουλήθηκαν. Αυτό είναι παράξενο, επειδή ήμουνα σε σόλο περιοδεία στην Ελλάδα τον Μάιο του 2013 στο Ωδείο του Νάκα και το μέρος ήταν γεμάτο. Και ξέρω ότι έχουμε πολλούς Έλληνες οπαδούς! Όταν όμως οι Grave Digger παίζουν για 300 άτομα στην Ελλάδα (χαίρομαι για τον Chris και το συγκρότημά του), αυτό σημαίνει πως είναι πιο δημοφιλείς στη χώρα από τους Rage. Λυπόμαστε που δε θα παίξουμε στην Ελλάδα και ελπίζω να σας δούμε στο μέλλον!

Η συναυλία στη Βουλγαρία δεν ακυρώθηκε, απλά αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2015. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κλείσεις συναυλίες, γιατί το έκανα στη Ρωσία και κάποιες φορές είναι πολύ απογοητευτικό να ξοδεύεις μήνες για την προετοιμασία και κάποιοι να παραπονιούνται πως δεν παίζουμε σε κάποια μέρη όπως η Αγία Πετρούπολη. Μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος. Αλλά όταν δεν μας έρχεται κάποια προσφορά, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και αν έχετε κάποιον τοπικό promoter που να ενδιαφέρεται να κλείσει τους Rage, θα βρείτε τη φόρμα επικοινωνίας από την εταιρία μας, Bottom Row, στην ιστοσελίδα μας www.rage-on.de».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *