Ο Ulrich θέλει τους Iron Maiden στο Hall Of Fame

Ο Ulrich θέλει τους Iron Maiden στο Hall Of Fame

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Lars Ulrich όταν δεν μιλάει για τον νέο (ποιόν;) δίσκο των Metallica που ακόμα δεν βλέπουμε φως, μπορεί να πει και κάτι ενδιαφέρον. Όπως… Ποιες μπάντες κατά τη γνώμη του, θέλει να δει να γίνονται μέλη του Rock N’Roll Hall Of Fame.

Μόλις φέτος, μπήκαν οι Deep Purple μετά από χρόνια αναμονής, ενώ το 2014 είχαν μπει οι KISS, ενώ μπορούσαν από το 1998. Οι Black Sabbath μπήκαν το 2006, ενώ οι Metallica το 2009 και μαζί τους, και οι τρεις μπασίστες τους (Burton, Newsted, Trujillo).

Για να μπει ένας καλλιτέχνης ή μια μπάντα στο Hall Of Fame, πρέπει να έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία, single ή full album.

«Υπάρχουν πολλοί από παλιά που πρέπει να μπουν. Ίσως ξεχνάω μερικούς αλλά σίγουρα είναι οι Iron Maiden, Motorhead, Judas Priest. Νομίζω τον επόμενο χρόνο θα μπορούν να μπουν και οι Rage Against The Machine, που η επιρροή τους είναι κάτι που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Είναι και άλλοι, όπως Uriah Heep και Rainbow. Η λίστα είναι μεγάλη. Θα τους θυμηθώ όλους όταν κατέβω από αυτή τη σκηνή που είμαι».

[embedvideo id=”BB7aUMjl7Xo” website=”youtube”]

Όσο για το νέο άλμπουμ;

Κάπου μέσα στο 2016. Είναι πια όλοι σίγουροι. Για να δούμε.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *