Ο Tyrant του Resident Evil 2 remake είναι τρομακτικός!

Ο Tyrant του Resident Evil 2 remake είναι τρομακτικός!

Ειλικρινά δεν θυμάμαι ποτέ να βιάζομαι τόσο να τελειώσουν οι γιορτες. Ανάμεσα στους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τα λαμπάκια και τα jingle bells, σε μία και μόνο ημερομηνία τρέχει το μυαλό μου.

25 Ιανουαρίου του 2019.

Για όλους τους gamers εκει έξω, σημειώστε αυτή την ημερομηνία στο ημερολογιό σας καθώς πρόκειται για την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του Resident Evil 2 remake από την Capcom. Και αν μέχρι στιγμής τα όποια previews του συγκεκριμένου τίτλου δεν σας έχουν πείσει για την επική δουλειά που έχει γίνει σ’αυτό το remake, ριξτε μια ματιά στο game play video που επικεντρώνεται στον Mr X (Tyrant). Ναι καλά θυμαστε, είναι ο κύριος που μας έκανε να γεμίζουμε το βρακάκι μας κάθε φορά που έκανε ντου στις οθόνες μας.

Ο Tyrant του Resident Evil 2 remake είναι τρομακτικός!

Για όσους πάλι δεν θυμούνται, οι Tyrants ήταν μια σειρα από bosses (βιολογικά όπλα-υπερστρατιωτες) κατασκευασμένοι απ την μοχθηρή Umbrella Corporation με μόνο σκοπό να μας θυμίζουν οτι τα resident evil δεν είναι Super Μario..

Αν μάλιστα οι φήμες για το επερχομενο remake του resident evil 3 Nemesis ευσταθούν, δεν βλέπω την ώρα να αντικρύσω ξανά τον Nemesis!

Καλή απόλαυση λοιπόν..

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *