Ο Tom Hanks κοντράρει την Disney εξαιτίας του Toy Story 4

Ο Tom Hanks κοντράρει την Disney εξαιτίας του Toy Story 4

Ίσχυε από παλιά, αλλά τώρα πια με την απόλυτη κυριαρχία στο χώρο, η Disney βάζει απόλυτους κανόνες στους ηθοποιούς που πραγματοποιούν τα press tours για τις επερχόμενες ταινίες που συμμετέχουν.

Έτσι, ο Tom Hanks που δανείζει τη φωνή του στον Woody για το Toy Story 4, ξέσπασε (χαριτωμένα και πάντα με το γάντι) στην συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel, για τους περιορισμούς που έχει στις συνεντεύξεις αλλά και το πώς πρέπει να αναφέρεται στους χαρακτήρες.

Έδειξε on camera το «σκονάκι» που πρέπει να αποστηθίσει για να να είναι σωστός βάσει συμβολαίου, αλλά ως μεγάλη προσωπικότητα ο ίδιος, φυσικά και θα έκανε και του κεφαλιού του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρεις τώρα πόσοι χαρτογιακάδες θέλουν να με δείρουν επειδή το έβγαλα αυτό στη φόρα; Έχω αυτά τα σημεία αναφοράς που η Disney μας δίνει στην αρχή κάθε δημοσιογραφικής περιοδείας και αυτά πρέπει να τα τηρείς κατά γράμμα, σαν νόμο. Δες πόσες φορές τα έχω μελετήσει….έχω ρίξει μέχρι και ντοματοχυμό πάνω του κάποια στιγμή.»

Μάλιστα στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Hanks έκρυψε τα spoilers, δίνοντας κιόλας παραδείγματα, όπως το ότι η Bo Peep θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ως μια δυναμική χαρακτήρας εξαρχής. Ακόμη και ο Kimmel που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε τέτοιες διαδικασίες έχει βρεθεί στην ίδια θέση και συμπάσχει με τον Hanks, λέγοντας πως “γέλασε πολύ δυνατά”.

Το Toy Story 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *