Ο Stephen King «θέλει» να γράψει ιστορία για τον Jason Voorhees

Ο Stephen King «θέλει» να γράψει ιστορία για τον Jason Voorhees

Φωτιά πήρε το twiiter πριν λίγες ώρες, από βιβλιόφιλους αλλά και horrorάκηδες, όταν ο Stephen King, αρχικά ως αστείο και μετά… πιο σοβαρά, υποστήριξε ότι θα ήθελε να γράψει ένα βιβλίο για τον τρόμο του Παρασκευή και 13, Jason Voorhees.

Μάλιστα υποστήριξε πως αν το έκανε ποτέ -που πιθανώς δεν θα το κάνει- θα ήταν μέσα από τα μάτια του Jason. Θα εξέταζε τη ζωή και την εφιαλτική κρίση του στη στοιχειωμένη από τους φόνους του, Crystal Lake.

Ο King, δικαιολόγησε τον δισταγμό του να το κάνει, αφού όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε χιλιάδες φορές, στα πνευματικά δικαιώματα που θα έπρεπε να αποκτήσει την άδεια και όλη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία.

Ποιος θα έλεγε όχι όμως στον Stephen King;

 

Το νέο βιβλίο του πάντως If It Bleeds, μια συλλογή 4 μεγάλων ιστοριών, κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα, στα αγγλικά. Δεν υπάρχουν νέα για το αν θα μεταφραστεί.

Η πλάκα είναι πάντως ότι πολλοί, στο αρχικό tweet του King, παρατήρησαν ότι είχε κάνει τυπογραφικό λάθος στο όνομα του Jason. Άρα, ούτε ο βασιλιάς καταφέρνει να νικήσει εύκολα αυτόν τον δαίμονα του πληκτρολογίου.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *