Ο Stallone δεν θα ξανακάνει τον Rambo

Ο Stallone δεν θα ξανακάνει τον Rambo

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ε συνέχεια των εξαιρετικών νέων για το sequel του Creed (ή το Rocky 8 αν θέλετε καλύτερα), ο Sylvester Stallone έδωσε και την είδηση ότι δεν θα ξανακάνει τον John Rambo ποτέ.

Αρχικά, πριν δυο χρόνια, υπήρχε η ιδέα -και μάλιστα είχε ξεκινήσει η προπαραγωγή- για ένα Rambo ενάντια στα Μεξικανικά καρτέλ. Έναν Rambo σαν το No Country For The Oldmen.

Τελικά το project δεν προχώρησε και στο τραπέζι έπεσε η ιδέα μιας σειράς για TV. Ο Sly δηλώνει ξεκάθαρα πως έχει τελειώσει την ανάμιξη του σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Rambo και αισθάνεται χαρούμενος για την ιστορία του 4 όπου ήταν και το τελευταίο του.

«Η καρδιά μου το θέλει, αλλά το σώμα λέει κάτσε σπίτι. Σαν τους πυγμάχους που επιστρέφουν για ένα τελευταίο ματς και τις τρώνε. Ας το κάνει κάποιος άλλος. Είμαι ευχαριστημένος που το Rambo 4 καταπιαστήκαμε με το θέμα του εμφυλίου της Βιρμανίας που μαίνεται εδώ και 65 χρόνια. Ήταν τόσο βίαιο, όπως ένας εμφύλιος πόλεμος που που έδωσαν R-Rating (ακατάλληλο για ανηλίκους). Δεν ήθελα να συμβιβαστώ όμως. Όταν τελειώσαμε την ταινία, δεν ένιωσα ξανά την επιθυμία για νέα. Αν δεν μπορώ να το κάνω καλύτερα από την τελευταία φορά, γιατί να μπω στον κόπο;».

Όσο για τις ανησυχίες του για τη σειρά: «Δεν θέλω να το κακολογήσω. Απλά είναι δύσκολο να αναπληρώσεις έναν χαρακτήρα με το γιο του (σημ. η ιστορία θα είναι “ο γιος του John Rambo). Έχω δει τον γιο του Tarzan, τον γιο του King Kong, τον γιο του Godzilla. Είναι δύσκολη η μεταφορα».

Τρομερές επιλογές ταινιών για σύγκριση έδωσε ο 69χρονος Stallone. Lol!

Αν χωράει σχόλιο εδώ είναι πως ο Sly έχει βρει χρυσωρυχείο με τους Expendables και εσχάτως με το Creed. Στο ένα έχουμε, ναι μεν action movie αλλά με πολλούς (περίπου/ξεπεσμένους) stars, οπότε μειώνεται αισθητά η καταπόνηση που θα είχαν σαν lonely Rambo και φυσικά με μπόλικο χιούμορ χωρίς καταθλιπτική ατμόσφαιρα. Στο Creed από την άλλη, συνεχίζει τον χαρακτήρα που έγραψε, αγάπησε και τον έβγαλε στον αφρό. Για την ακρίβεια αυτόν που αγαπάμε όλοι. Τον Rocky!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *