Επιστρέφει ο Carl Weathers στο Creed 2;

Επιστρέφει ο Carl Weathers στο Creed 2;

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ξαιρετικά νέα έρχονται από το στρατόπεδο του Sylvester Stallone και των ιδεών που έχει για sequel του Creed, του spin off του Rocky. Σε ένα από τα σενάρια που έχει γράψει, επιστρέφει ο θρυλικός Apollo (Carl Weathers), ο πατέρας του Adonis Creed.

Για να τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Είναι γνωστό στους Rocky και μη fans, πως ο Apollo πέθανε από τα μπουνίδια του Ivan Drago στο Rocky 4, το 1985. Οπότε πως θα κυλήσει;

Ο Stallone έχει στο μυαλό του ένα σενάριο σαν τον «Godfather #2» που έχει την ιστορία μπρος και πίσω στο χρόνο. Μάλιστα υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να δούμε τον Apollo, αλλά η φάση να έχει και… ξύλο καθώς ο Sly λέει πως τον συνάντησε ήδη και διαπίστωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Φυσικά και θα παίξει και πολύ CGI.

apollo rocky creed«Ακόμα δεν ξέρω πως τόλμησα να βρεθώ στο ριγκ μαζί του τότε. Ακόμα και ας ήταν σκηνοθετημένος ο αγώνας», συμπλήρωσε σε συνέντευξή του στο Variety όπου και έκανε τις αποκαλύψεις.

Το μεγάλο ερωτηματικό για το Creed 2 (ή Rocky 8) είναι αν θα περιμένουν τα MGM Studios τον Ryan Coogler για την σκηνοθεσία. Το πρόβλημα είναι η ενδεχόμενη συνεργασία του με τα Marvel Studios για το Black Panther όπου θα τον κάνει μη διαθέσιμο για σχεδόν δυο χρόνια, αφήνοντας ωστόσο το παραθυράκι να είναι παραγωγός στο Creed. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα του Coogler όμως αφού ομολογουμένως έκανε εξαιρετική δουλειά.

Ένα ακόμα σενάριο που δεν ξεκαθαρίζει αν θα έχει συμμετοχή του Carl Weathers (μάλλον όμως θα έχει), είναι ο πρωταγωνιστής Adonis Creed (Michael B. Jordan) να αντιμετωπίσει έναν… μεγαλόσωμο Ρώσο αντίπαλο και οι μνήμες για τον χαμό του πατέρα του να αναζωπυρώσουν.

Ας ελπίζουμε με λιγότερα πατριωτικά μηνύματα.

Το Creed με ελάχιστο budget έβγαλε 103 εκ δολάρια μόνο στις ΗΠΑ και φυσικά θερίζει τις εξαιρετικές κριτικές. Αναμένουμε με αγωνία!

[embedvideo id=”oWuhdLVSQtY” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *