Ο Stallone αποκάλυψε το τέλος του «νέου» Rocky

Ο Stallone αποκάλυψε το τέλος του «νέου» Rocky

 

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο Sylvester Stallone με τον Ryan Coogler γράφουν το σενάριο της spin off ταινίας Rocky, Creed.

Η ταινία θα βασίζεται στην ζωή του Adonis Creedν (Michael B. Jordan), του εγγονού του Apollo που θα προπονήσει ο Rocky Balboa, με στόχο (τι άλλο;) τον τίτλο. Όλα καλά μέχρι εδώ;

Στις 28/12, ο Stallone πόσταρε από το twitter του την παρακάτω φωτογραφία με την λεζάντα ότι τελείωσε το γράψιμο (άρα αρχίζουν τα γυρίσματα κάποια στιγμή).

B5-UcQcCIAAPfiy.jpg_large

Η Yahoo με την Daily Mail έβγαλαν τους μεγεθυντικούς φακούς τους από το συρτάρι και κατάφεραν να διαβάσουν ότι ήταν δυνατό από αυτή τη φωτό και βρήκαν, ότι αυτή η σελίδα αποκαλύπτει το τέλος της ταινίας.

Και πριν σας το αποκαλύψουμε και προειδοποιήσουμε για SPOILERS, θα πούμε το εξής…
Μπορεί να είναι spin off αλλά είναι Rocky. Υπάρχει αγώνας τίτλου στο τέλος για τον τίτλο, κλιμακωτής έντασης, με αργές σκηνές και μουσική…

Ε, δεν το λες και spoiler τελικά.

Οι μυημένοι στο Rocky Franchise ξέρουν. Ο ήρωας νικάει στο τέλος… Αυτό λένε οι Yahoo και η Daily Mail δηλαδή. Αλλιώς οι σεναριογράφοι θα μπορούσαν να το πάνε σαν το Rocky 1, που ήταν και η καλύτερη ταινία της σειράς, που το μονο που κέρδισε ο ήρωας ήταν ο αυτοσεβασμός του.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *