Ο Mustaine αναρωτιέται γιατί είναι τόσο μισητός (αλήθεια)

Ο Mustaine αναρωτιέται γιατί είναι τόσο μισητός (αλήθεια)

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]οίτα να δεις πλάκα. Προχτές είδα το Some Kind Of Monster και όπως έγραψα ΕΔΩ, έκανα focus και την ειλικρινή εξομολόγηση του Dave Mustaine στον Lars Ulrich.

Και σήμερα σκάει αυτό… ΟΚ! Σε συνέντευξή του στο Westword.com ο Dave Mustaine ρωτήθηκε γιατί θεωρείται απεχθής από πληθώρα κόσμου. Απλά για τους λίγους (έως κανέναν) που δεν ξέρει την απαρχή του «κακού», ο νυν frontman των Megadeth εκδιώχθηκε από τους Metallica το 1983, πριν από την κυκλοφορία του debut Kill Em All καθώς είχε προβλήματα με αλκοόλ που με τη σειρά τους έφεραν προβλήματα στη συμπεριφορά του. Έτσι τα ξέρουμε τουλάχιστον.

«Νομίζω ότι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν έφυγα από τους Metallica. Υπάρχουν άνθρωποι που μεγέθυναν την μεταξύ μας έχθρα, χωρίς να ξέρουν καν για ποιο λόγο διάλεξαν την μία ή την άλλη πλευρά.»
«Δεν έχω τίποτα εναντίον των οπαδών των Metallica. Ήμουν και στις δύο μπάντες. Μου αρέσει ο Lars Ulrich, μου αρέσει και ο James Hetfield. Και, σε αντίθεση με το τι πιστεύει ο κόσμος, πραγματικά πιστεύω ότι ο Kirk Hammett είναι ένας καλός κιθαρίστας.»
«Στις αρχές, όταν υπήρχε ακόμα πικρία από πλευράς μου, ναι, ειπώθηκαν διάφορα και από τα δύο στρατόπεδα. Προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την απόλυση μου κι εγώ τους έλεγα ότι έχουν άδικο, κάτι που επαναλαμβανόταν ξανά και ξανά. Πλέον το έχουμε αφήσει πίσω μας, δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί τους. Είμαστε δύο εντελώς διαφορετικές μπάντες».

Ρε Dave πραγματικά σε γουστάρουμε. Όπως και τους Megadeth. Αλλά μόνο τα μισά, ή το 20% να είναι αλήθεια απ’ όσα λέγονται για σένα, καταλαβαίνεις γιατί δεν είσαι ο αγιος βασίλης. Εδώ πρόσφατα έβαλες κόσμο να απομακρύνει τον Nick Menza από κοντά σου, όταν σε πλησίασε σε δημόσιο χώρο. Έλεος

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *