Ο McBrain θέλει οι Maiden να παίξουν με συμφωνική ορχήστρα (και εμείς)

Ο McBrain θέλει οι Maiden να παίξουν με συμφωνική ορχήστρα (και εμείς)

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Nicko McBrain σε μια νέα του συνέντευξη σχετικά με το Book Of Souls ρωτήθηκε κατά πόσο είναι πιθανό να ακούσουμε live το 18 λεπτο κομμάτι, Empire Of The Clouds του Bruce Dickinson.

«Είμαι πολύ σίγουρος πως δεν θα το παίξουμε. Όχι λόγο της διάρκειας του, αλλά της ενορχήστρωσης. Ο Bruce παίζει το πιάνο. Δεν είναι έτοιμο να παιχτεί live. Θα ήθελα να δω τους Iron Maiden να κάνουν αυτό που έκανε ο Jon Lord με τη συμφωνική ορχήστρα του Λονδίνου. Θα μπορούσαμε να παίζαμε έτσι και το Alexander The Great που όλοι γκρινιάζουν γιατί δεν το παίζουμε. Πιστεύω ότι το Empire Of The Clouds θα παικτεί κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο. Ίσως με μια συνεργασία του Bruce με κάποιον άλλον. Αλλά όχι τώρα. Π.χ. και το Red and The Black έχει ορχηστρικά σημεία και είναι μεγάλο, μπορούμε όμως να το υποστηρίξουμε τώρα με τον Michael Kenney στα πλήκτρα».

Όσο για τη περιφήμη δήλωση που είχε κατονομάσει το The Book Of Souls σαν το καλύτερο άλμπουμ των Iron Maiden:

«Ο κόσμος γκρινιάζει πως πάντα αυτό λέω μετά από κάθε άλμπουμ, αλλά αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο που έχουμε κάνει. Είναι το The Number Of The Beast της νέας χιλιετίας».

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *