Ο Kimmel κοροϊδεύει τον Axl Rose που ακύρωσε τη συνέντευξη (vid)

Ο Kimmel κοροϊδεύει τον Axl Rose που ακύρωσε τη συνέντευξη (vid)

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]λοι περιμέναμε τόσο την επίσημη ανακοίνωση για το Coachella που θα αφορούσε το reunion των Guns N’ Roses, πράγμα που έγινε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Τρίτης και μετά θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Axl Rose να αποκαλύπτει με ποιους ακριβώς Guns N’ Roses θα παίξει εκεί, σε συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel.

Χωρίς να έχουμε inside πληροφορίες (από πού μωρέ, από την Καλλιθέα που εδρεύουμε;), αλλά just a feelin’… Απλά ο Axl, φέρθηκε ξανά σαν Axl. Όσοι αγαπάτε την μουσική και το attitude γενικά της μπάντας, δεν μπορεί να μην ξέρετε γιατί πράγμα μιλάμε. Δεν είναι ανάγκη να τον αντιπαθήσεις ή όχι για αυτό. Ο Rose πάντα όταν είχε τον προβολέα πάνω του όπως τώρα, αντί να μπει στην ουσία (να κάνει τη συνέντευξη ας πούμε), την ακύρωσε για: «Απρόβλεπτες περιστάσεις».

Η πλάκα είναι, πως το reunion το ανακοίνωσαν όλα τα sites παγκοσμίως, μόνο και μόνο επειδή ο Slash έκανε share από το facebook του (όπως και ο McKagan) την ανακοίνωση του festival. Anyway, ο Axl είναι περίπτωση love him or hate him και εμείς διαλέγουμε το πρώτο. Μην ξεχνάτε τη φορά που καθυστέρησε μια συναυλία γιατί ήθελε να δει… χελωνονινιτζάκια.

Ο Kimmel από την την πλευρά του, πνευματώδης όπως είναι αρκέστηκε να πει στο video pου βλέπεται παρακάτω: «Ο Axl Rose υποτίθεται θα ήταν εδώ αύριο, αλλά δεν θα είναι για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει. Ή ίσως και να έρθει τελικά και προσπαθεί να μας έχει στην αγωνία. Δεν ξέρω…».

[embedvideo id=”yyCZ6irNhkM” website=”youtube”]

Και ποιος πέρα των Rose, Slash, McKagan θα είναι στη μπάντα;

Το πιο πιθανό σενάριο για την ώρα αποκλείει τους Izzy Stradlin από την κιθάρα και τους Steven Adler και Matt Sorum από τα τύμπανα, με τους πιο πιθανούς αντικαταστάτες του να είναι τα υπάρχοντα μέλη που ξέμειναν μετά την φυγή του Dj Ashba και του Bumblefoot.

Δηλαδή οι Richard Fortus (κιθάρα), Frank Ferrer (τύμπανα) και Dizzy Reed (πλήκτρα).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *