Ο Kanye West προσπαθεί να κερδίσει rock Grammy

Ο Kanye West προσπαθεί να κερδίσει rock Grammy

Who cares about Grammys σας ακούμε να ρωτάτε και έχετε δίκιο. Ο Corey Taylor είπε τη γνώμη του και συμβαδίζει με τη δική μας. Η βράβευση μιας rock και metal μπάντας, είναι το live και το πόσο κόσμο θα μαζέψει και εκεί τελειώνει το πράγμα.

Τώρα, όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τον 61ο Διαγωνισμό των βραβείων Grammy, αναμένεται να ανακοινωθούν στις 5 Δεκεμβρίου, ήδη έχει ξεκινήσει αρκετή συζήτηση γύρω την φετινή διοργάνωση και η αιτία ακούει στο όνομα Kanye West.

Ο Kanye West προσπαθεί να κερδίσει rock Grammy

Ναι, το παιδί είναι χαζό, αφού παλιά είχε πει πως είναι ο νέος Elvis, έχει διασκευάσει live με απίστευτη γελοιότητα το Bohemian Rhapsody ζήτησε το κομμάτι του ‘Freeee (Ghost Town, Pt.2)’ να είναι υποψήφιο στη rock κατηγορία του διαγωνισμού. Το ζήτημα θα ήταν απλό, αν η επιτροπή ενεργούσε λογικά και απέρριπτε την αστεία πρόταση του Kanye. Αντ’ αυτού όμως, έχει ήδη περάσει από τον πρώτο γύρο ψηφοφορίας και είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί υποψήφιο τελικά στη rock κατηγορία.

Αν και τα Grammy έχουν καταφέρει σχετικά καλά στο να κρατήσουν σε ένα legit επίπεδο τις metal κατηγορίες τους, τα τελευταία χρόνια η rock κατηγορία έχει κάπως ευτελιστεί, βλέποντας metal κομμάτια να ανταγωνίζονται rock, ενώ πού και πού παρατηρείται και η είσοδος κάποιου pop καλλιτέχνη στην κατηγορία. Πιθανή είσοδος του Kanye West ωστόσο, αναμένεται να αποτελέσει ιστορικό χαμηλό των βραβείων Grammy.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *