Ο Hammett επιβεβαιώνει (εμμέσως) τα πέρι απόλυσης του Ulrich

Ο Hammett επιβεβαιώνει (εμμέσως) τα πέρι απόλυσης του Ulrich

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]να χρόνο μετά το αποκαλύπτικό βιβλίο του Scott Ian των Anthrax αλλά και έξι χρόνια μετά την αναφορά στο γεγονός από τον Dave Mustaine, έρχεται μια επίσημη επιβεβαίωση για τις προθέσεις των Metallica για το μέλλον του Ulrich, πίσω στα 80’s όταν και ο θρυλικός Cliff Burton ζούσε ακόμα.

Ο Ian είχε γράψει πέρσι:

«Δεν είχα σκοπό να αποκαλύψω κάποιο μυστικό, το βιβλίο μου δεν έχει τέτοιες προθέσεις. Αλλά ναι, ισχύει ότι είχαν ετοιμάσει ένα πλάνο και θα άλλαζαν ντράμερ. Είχαμε μείνει όλοι έκπληκτοι, αφού δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε, αλλά έλεγαν “ναι, μόλις τελειώσει η περιοδεία θα βρούμε νέο ντράμερ”. Προφανώς και τα πράγματα άλλαξαν και η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά. Χαίρομαι που οι φίλοι μου βρήκαν την άκρη και φυσικά ήταν μεγάλη τραγωδία αυτό που συνέβη με τον Cliff».

Ο Kirk Hammett δήλωσε επ αυτού:

«Είναι κάτι πολύ παλιό. Είχαμε τσαντιστεί με τον Lars (σημ. όχι και τόσο δύσκολο), κάπου στο 1985. Ήμασταν δυσαρεστημένοι και ίσως είπαμε κάτι σε κάποιον και αυτό το έκανε θέμα. Ο Lars πάντα έχει ένα σκοπό για αυτό τον αγαπάω. Και αυτός ο σκοπός κάποιες φορές είναι πιο έντονος».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *