«Οι Metallica θα απέλυαν τον Ulrich»

«Οι Metallica θα απέλυαν τον Ulrich»

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι οι αποκαλύψεις από τον Scott Ian και το βιβλίο του συνεχίζονται. Μετά το θέμα με τον Mustaine, τώρα έρχεται και η αποκάλυψη ότι η τριάδα Hetfield – Burton – Hammett σχεδίαζαν την απόλυση του Lars Ulrich όταν τελείωνε η Ευρωπαϊκή περιοδεία για το Master of Puppets. Δυστυχώς δεν πρόλαβαν…

Πρώτος βέβαια χρεώνεται την αποκάλυψη ο Mustaine σε συνέντευξή του το 2009 στο Rolling Stone που όμως ανέφερε σαν πηγή του τον Ian. Aπλά τώρα έρχεται ο κιθαρίστας των Anthrax με εκ νέου συνέντευξη να το επιβεβαιώσει:

«Δεν είχα σκοπό να αποκαλύψω κάποιο μυστικό, το βιβλίο μου δεν έχει τέτοιες προθέσεις. Αλλά ναι, ισχύει ότι είχαν ετοιμάσει ένα πλάνο και θα άλλαζαν ντράμερ. Είχαμε μείνει όλοι έκπληκτοι, αφού δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε, αλλά έλεγαν “ναι, μόλις τελειώσει η περιοδεία θα βρούμε νέο ντράμερ”. Προφανώς και τα πράγματα άλλαξαν και η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά. Χαίρομαι που οι φίλοι μου βρήκαν την άκρη και φυσικά ήταν μεγάλη τραγωδία αυτό που συνέβη με τον Cliff».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *