Ο Dolph Lundgren μιλάει για τον κατεστραμμένο Ivan Drago

Ο Dolph Lundgren μιλάει για τον κατεστραμμένο Ivan Drago

Ο Dolph Lundgren επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν του Rocky, με το ρόλο που ντεμπουτάρισε στο hollywood και τον καθιέρωσε στις μνήμες μας. Ως Ivan Drago.

Ο Σοβιετικός γίγαντας που τον είχαν κλεισμένο σε κάτι high tech γκουλάγκ και ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Apollo Creed (ή μήπως ο Rocky που είχε όλο το χρόνο να πετάξει τη γαμημένη πετσέτα;) και αυτό το σκηνικό, οδήγησε στην κορύφωση της ταινίας.

Ο Rocky Balboa να βγει από την συνταξιοδότηση (για πρώτη φορά, θα ερχόταν ακόμα μία) γιατί κανένας άλλος Αμερικανός μποξέρ δεν ήταν ικανός να σταθεί μπροστά στον Drago.

Ο Dolph Lundgren μιλάει για τον κατεστραμμένο Ivan Drago

Κάμποσες δεκαετίες μετά τον αγώνα, που στις ελληνικές βιντεοκασέτες βαφτίστηκε ως η ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ, ο Drago επιστρέφει στο πυγμαχικό προσκήνιο μαζί με τον γιο του Viktor για να βρεθούν απέναντι στον Adonis Creed.

Σύμφωνα με τον Lundgren, ο Ivan Drago, μετά από εκείνο τον αγώνα, δεν είχε εύκολη ζωή. Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε και επειδή ήταν πιόνι της, τον εκδίωξαν από τη Ρωσία, καταλήγοντας στην Ουκρανία όπου ζει μέχρι σήμερα με τον γιό του, ενώ η γυναίκα του τον χώρισε για έναν πλουσιότερο άνδρα.

«Ο Ivan είναι σε δύσκολη θέση και θυμωμένος. Θέλει εκδίκηση και θα χρησιμοποιήσει τον γιο του για να πάρει πίσω όσα του στέρησαν η Σοβιετική Ένωση και ο Rocky».

Έτσι, μάθαμε ένα στοιχείο για την υπόθεση της ταινίας που έρχεται στα τέλη Νοέμβρη στους κινηματογράφους.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *