Ο Alec Baldwin θα είναι ο Thomas Wayne στην ταινία Joker

Ο Alec Baldwin θα είναι ο Thomas Wayne στην ταινία Joker

Όπως αναφέρει το Deadline, ο Alec Baldwin θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία Joker με τον Joaquin Phoenix και θα έχει τον ρόλο του Thomas Wayne. Του πατέρα του Bruce.

Κι αυτά είναι σπουδαία νέα, όχι μόνο γιατί ο Alec Baldwin είναι καλός ηθοποιός, αλλά γιατί βλέπουμε πια ότι στο νουάρ Gotham City που σχεδιάζουν εκεί στη Warner, μακριά από τη φανφάρα του (πρώην) DCEU, θα υπάρχει η οικογένεια Wayne.

Άρα, ίσως και η ταινία Batman από τον Reeves που περιμένουμε νέα της, κανά χρόνο τώρα, να τοποθετηθεί εκεί, αρκετά χρόνια μετά το origin story του main villain, αφού πριν 20 μέρες μάθαμε ότι και αυτή με τη σειρά της, θα είναι detective noir ταινία.

Ο Alec Baldwin θα είναι ο Thomas Wayne στην ταινία Joker

Μάλιστα, επιστρέφοντας στο θέμα Thomas Wayne, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, δεν μιλάμε για έναν αξιοσέβαστο επιχειρηματία, όπως στο Batman Begins του Nolan, αλλά για κάποιον να θα μιλάει και θα φέρετε σαν τον Donald Trump στα 80s.

Η ταινία θα είναι ακριβή (55 εκ.) αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν θα χρειαστεί σχεδόν κανέναν υπερηρωικό εφέ και θα είναι η πορεία του Joker, ως αποτυχημένου κωμικού να πέφτει ένα-ένα τα σκαλοπάτια της ντροπή στην πόλη του Gotham, μέχρι να αποφασίσει να πάει το νόμο στα χέρια του.

Ο Todd Phillips του The Hangover θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ έχει γράψει και το σενάριο παρέα με τον Scott Silver (8 Mile). Τα γυρίσματα ξεκινάνε στις 10 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και μαζί με τους Phoenix και Baldwin, ξέρουμε πως ρόλο θα έχουν και η Zazie Beetz (Deadpool 2) και ο Marc Maron (Glow).

Η προγραμματισμένη ημερομηνία προβολής είναι 4 Οκτωβρίου 2019.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *