Ο Aaron Paul θολώνει τα νερά για την ταινία Breaking Bad

Ο Aaron Paul θολώνει τα νερά για την ταινία Breaking Bad

Πριν σχεδόν τρεις μήνες έπεσε σαν βόμβα η είδηση πως ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan, γράφει και σκηνοθετεί μια επερχόμενη ταινία για τη συνέχεια των γεγονότων μετά το τέλος της σειράς, που είχε βρει «τέζα» (;) τον Walter White και ελεύθερο τον Jesse Pinkman, από τους ναζί ναρκέμπορους. 

Από τότε δεν μάθαμε και πολλά, πέρα από το ότι η ταινία θα έπαιζε στο Netflix. Τώρα όμως, σε αντίθεση με όλες τις φήμες, ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής Aaron Paul, έρχεται να θολώσει τα νερά σε μια συνεντευξή του και να αρνηθεί ότι υπάρχει τέτοια ταινία στα σκαριά.

Ο Aaron Paul θολώνει τα νερά για την ταινία Breaking Bad

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι φήμες έχουν πλάκα. Μια φορά γράφτηκε ότι θα παίξω τον Han Solo. Δεν έχω ακούσει τίποτα για ταινία Breaking Bad, αλλά αν κάτι τέτοιο υπάρχει, φυσικά και ενδιαφέρομαι. Φυσικά και θα μου άρεσε να το κάνω. Καθώς, αν δεν το έχετε δει στην τηλεόραση, ο Walter πεθαίνει, οπότε ο Jesse (Pinkman), πρέπει να είναι πρωταγωνιστής».

Σε μια εποχή, που ακόμα και τα πιο ανατρεπτικά στοιχεία μιας ταινίας, αποκαλύπτονται μέσω ενός απλού trailer για λόγους marketing, η στάση του Paul, μοιάζει άλλης εποχής και απλώς ευχόμαστε να είναι αυτό· μια παλαιού τύπου marketing στρατηγική: δεν ξέρω τίποτα, δεν άκουσα τίποτα, καθώς θέλουμε σαν τρελοί την ταινία.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη κουβέντα γι’ αυτό είχε ξεκινήσει από τον ίδιο τον Bryan Cranston, ενώ μια άλλη φήμη τον έφερνε να παίζει και στην ταινία (ως ανάμνηση;).

Για τους λάτρεις του Breaking Bad όμως, υπάρχει και η σοβαρή μεθαδόνη που ακούει στο όνομα: Better Call Saul. 

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *