Ο Φεβρουάριος έχει ψωμί…

Ο Φεβρουάριος έχει ψωμί…

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ειρές ανοίγουν νέους κύκλους, σειρές ρίχνουν αυλαία για πάντα και κάπου στο τέλος έχουμε και τα Oscars. Πως να μην χαθείς μέσα σε αυτό τον οριμαγδό τελεοπτικής διασκέδασης;

Σας φτιάξαμε αυτό το πρόχειρο καλεντάρι, με ξεδιαλεγμένα φιλετάκια-πρόγγράματα για να μην χάνεστε και μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό.

8 Φεβρουαρίου:

The Walking Dead – Η πρεμιέρα της midseason του 5ου κύκλου υπόσχεται δράση σαν αυτή που άφησε πίσω της το προηγούμενο δίμηνο.

Better Call Saul – Το spin off της καλύτερης σειράς ever, Breaking Bad αναμένεται να μας κρατήσει στις αρχές τουλάχιστον καλή παρέα και να πάρουμε λίγο τη δόση μας. Ελπίζουμε να μην μπει σε αυτή τη θλιβερή λίστα…

9 Φεβρουαρίου:

Better Call Saul – Back to Back episodes bitches. Γενικά όμως θα προβάλλεται πάντα μετά το The Walking Dead.

18 Φεβρουαρίου:

The Mentalist – Τελειώνει σειρά που αν δεν ήταν το Star Channel, δεν θα την μάθαινα προσωπικά ποτέ (λόγια του αρχισυντάκτη μας).

[embedvideo id=”SdsbK7ge_TM” website=”youtube”]

19 Φεβρουαρίου:

Two And A Half Men – Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Υπάρχουν πολλές φήμες για ρόλο έκπληξη του Charlie Sheen. Μετά από 11 ξεκαρδιστικά χρόνια, άλλη μια απόσυρση έρχεται να μας πληγώσει.

23 Φεβρουαρίου:

Sleepy Hollow – Το season finale του Ακέφαλου Καβαλάρη που ομολογούμενος, δεν έχει πείσει απόλυτα.

24 Φεβρουαρίου:

Parks and Recreation – Μετά από επτά ξεκαρδιστικά χρόνια, έρχεται ακόμα ένα τέλος που θα μας αλλάξει συνήθειες. Το βήμα που έγινε γνωστός ο Chris Pratt.

[embedvideo id=”VDMUE3RaMeU” website=”youtube”]

27 Φεβρουαρίου:

House Of Cards – Ξεκινά η τρίτη σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά σχετικά με το πως θα πάει η πλοκή.

 

Last But Not Least, φυσικά στις 22 Φεβρουαρίου θα έχουμε την τελετή απονομής των Oscars, με τον Patrick Neil Harris να είναι στη θέση του παρουσιαστή. Διαβάστε την πλήρη λίστα των υποψιφίων ΕΔΩ.

[embedvideo id=”ZTS0-ZwADpw” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *