Ο πρωταγωνιστής του Rocky Broadway μιλάει για την παράσταση

Ο πρωταγωνιστής του Rocky Broadway μιλάει για την παράσταση

Από τις 7 Φεβρουαρίου “τρέχει” η παράσταση στο Broadway του διασκευασμένου για μιούζικαλ, Rocky. Η ιστορία που εξελίσσεται είναι το πρώτο, αυθεντικό και αριστουργηματικό Rocky και ο πρωταγωνιστής του, Andy Karl, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 2 μηνών, μιλάει στο foxnews μεταξύ άλλων για τις συμβουλές που πήρε από τον Stallone αλλά και το ότι σε κάθε παράσταση πρέπει να πίνει 5-6 αυγά. Ξέρετε… Την κλασσική σκηνή από την ταινία!

Fox: Πόσες φορές έχεις δει την ταινία;

“Εκατομμύρια φορές. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, είναι καταπληκτική. Σε κάποιο κανάλι θα την πετύχεις κάποια στιγμή, σχεδόν κάθε μέρα. Απολαμβάνω την ερμηνεία του Stallone. Είναι ειλικρινής. Και είναι το παιδί του. Αυτός το έγραψε, είναι κομμάτι του εαυτού του. Αυτός ο ρόλος είναι που τον έβαλε στον χάρτη, έτσι και εγώ προσπαθώ να βάλω τα δυνατά μου. Με συμβούλεψε αρκετά ο Stallone αλλά έβαλα και δικά μου στοιχεία ώστε ο θεατής να μην βλέπει απλά μια μίμηση, αλλά μια πραγματική προσέγγιση. Βλέπουν τον Rocky έχει υπερηφάνεια, τιμή, αγάπη και… πολλές μπουνιές στη μούρη μου”.

Fox: Ποιες ήταν ακριβώς οι συμβουλές του Stallone;

“Δυο πράγματα που με συγκλόνισαν. ‘Ρίξε τις μπουνιές σου από τους ώμους’ και για το soundtrack ‘χαμογέλα ακόμα και όταν η καρδιά σου πάει να σπάσει’. Αυτό ήταν μια υπέροχη προσέγγιση για να θέσει τα όρια ενός χαρακτήρα. Παρά τα λεφτά, την αγάπη από τη γειτονιά του μόλις έγινε γνωστός συνέχισε να χαμογελάει επειδή είναι καλός άνθρωπος. Οπότε είμα χαρούμενος που προφανώς τα είδε αυτά σε μένα ο Stallone και με διάλεξε για τον ρόλο”.

[embedvideo id=”8kTzmpKvpQ4″ website=”youtube”]

Fox: Ποιες “Rocky-συνήθειες” κάνεις στην παράσταση;

“Την προπόνηση με τη μουσική από το Eye Of The Tiger. Είναι καταπληκτική σκηνή και πολύ χαρακτηριστική από το Rocky. Το τρέξιμο στα σκαλοπάτια της Φιλαδέλφεια καθώς επίσης και τα αυγά. Πίνω πολλά αυγά…”

Fox: Πίνεις κανονικά τα αυγά σε κάθε παράσταση;

“Ναι, κανονικά”.

Fox: Τι δίαιτα και προπόνηση ακολουθείς;

Μπαίνω πολλές φορές φορές στο ring κατά τη διάρκεια της παράστασης. Επίσης κάνω την προπόνηση, χτυπάω τα βοδινά, τρέχω στα σκαλιά. Το κοινό με βλέπει να ιδρώνω πολύ και αυτό πααιτεί πολύ σωστή διατροφή για να αντέξω να το κάνω κάθε βράδυ χωρίς να φαίνομαι κουρασμένος.

Fox: Είχες πυγμαχικούς τραυματισμούς;

“Η μύτη μου είναι ραγισμένη. Αφού τρώω κουτουλιά στην αρχή του show. Στις πρόβες μου είχε μαυρίσει το μάτι. Και ο σβέρκος μου… Δεν μπορούσα να τον κουνήσω στην διάρκεια της προετοιμασία. Όσο και να ακούγεται παράξενο όμως το συνήθισα. Αν δεν με χτυπήσουν γερά, δεν νιώθω καλά γιατί δεν θα μπορώ να ανταποδώσω τα χτυπήματα και να φανεί ρεαλιστικό”.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *