Οι Iron Maiden και το σωτήριο μπλουζάκι τους

Οι Iron Maiden και το σωτήριο μπλουζάκι τους

[dropcap size=dropcap]Ή[/dropcap]ταν Αύγουστος του 2014, όταν ο  Steve Radeski, έχασε το ένα του πόδι μετά από ένα ανατριχιαστικό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του…

Τα πράγματα, όμως, θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα, αν ένας περαστικός δεν σταματούσε να βοηθήσει την Steve, που αιμορραγούσε ακατάσχετα, και να του σώσει τη ζωή στο παρά… δυο, βγάζοντας το μπλουζάκι των Iron Maiden που φορούσε, και σταματώντας την απώλεια αίματος!

«Δεν υπήρχε κανείς τριγύρω μέχρι που εμφανίστηκε ένας περαστικός. Το πόδι μου… ξεκόλλησε τελείως, και κόκαλα έβγαιναν από το χέρι μου. Το πολλαπλό κάταγμα στο μηριαίο οστό έκανε την αρτηρία να αιμοραγεί…».

Ο μοτοσικλετιστής εξηγεί πώς ο περαστικός εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός, αφού μετά το ατύχημα σε περίπου 6 λεπτά θα ξεψυχούσε από την ακατάσχετη αιμορραγία, και ο τελευταίος εμφανίστηκε 4 λεπτά μετά. Φορώντας ένα μπλουζάκι των Iron Maiden, έδεσε τον τραυματία, με αποτέλεσμα να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να τον διακομίσει το ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Μαθαίνοντας την ιστορία τους, οι Iron Maiden που είναι γνωστοί για το απίστευτο δέσιμό τους με τους οπαδούς, βρήκαν τον Radeski και τον προσκάλεσαν στη συναυλία στην Αυστραλία που έδωσαν, να τους επισκεφθεί στο backstage.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *