Οι Iron Maiden θα συνεχίσουν όσο αντέχουν

Οι Iron Maiden θα συνεχίσουν όσο αντέχουν

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] drummer των Iron Maiden, Nicko McBrain σε συνέντευξη του τόνισε πως όσο η μπάντα δεν ρεζιλεύει την ιστορία της επί σκηνής, εκεί θα βρίσκεται.

Οι Maiden μόλις την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους για το The Book Of Souls που θα κρατήσει δυο χρόνια και εδώ στην Ελλάδα περιμένουμε με το… ακουστικό στο χέρι.

«Στο The Book Of Souls αναλύσαμε τα πάντα ως μπάντα. Για πρώτη φορά κάτσαμε όλοι μαζί και κριτικάραμε το παίξιμο ο ένας του άλλο. Παλιά απλά παίζαμε σε δυο τρεις version το κάθε κομμάτι. Τώρα πήγαμε πιο ειδικά. Συνήθως το 90% των σχολίων ήταν θετικό αλλά είχαμε και ένα δέκα της 10% που μπορεί να άλλαζε».

Όσο για το πόσο μεγάλοι είναι Maiden:

«Αν στα 25 μου έκανα έναν δίσκο που θα μου άνοιγε τις πόρτες να κάνω συναυλία στο Royal Albert Hall, θα ήμουν εντάξει. Τώρα, οι Iron Maiden είναι πολύ μεγάλοι για να παίξουν εκεί. Χωράει μόλις… 5000 άτομα».

Για το πόσο θα κρατήσει αυτό το μαγικό ταξίδι:

«Είμαι ο μεγαλύτερος στην μπάντα. Όχι ο παππούς της αλλά είμαι σε μια ηλικία που αρχίζεις να αναρωτιέσαι πόσο θα συνεχίσεις ακόμα. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε μουσική σαν το The Book Of Souls ποιος ξέρει; Όσο έχουμε την υγεία μας και δεν είμαστε πια μια παρωδία του εαυτού μας θα συνεχίσουμε. Αν μπορώ να παίζω το Run To The Hills και το Number Of The Beast συν τα καινούργια, αυτό δεν είναι που έχει σημασία;».

[embedvideo id=”g3mRPdxEzy0″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *