Οι προκαταλήψεις των NBAers

Οι προκαταλήψεις των NBAers

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ολύς κόσμος έχει προκαταλήψεις. Όχι απλά έχει, αλλά του καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα.

Έτσι, δεν θα μπορούσαν οι NBAers να ξεφύγουνε από αυτό. Και μάλιστα με τους πιο… δημιουργικούς τρόπους.

 

 

Ο Jess Hornacek σκούπιζε το δεξί του μάγουλο, όταν στεκόταν στην γραμμή των ελευθέρων βολών. Είχε 87% ποσοστό καριέρα και 95%!! στην τελευταία του σεζόν . Άρα λειτουργούσε…

31432400

Ο Richard Hamilton έκανε ντουζ αμέσως πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλειος αντίπαλος να μαρκάρεις ανάμεσα στα βρωμερά, ιδρωμένα μοσχάρια.

31434156

Ο Ray Allen πριν κάθε παιχνίδι, κοιμόταν/έτρωγε/ξυριζόταν αυστηρά συγκεκριμένες ώρες την προηγούμενη μέρα, ενώ το ζέσταμα του ξεκινούσε 3 ώρες πριν το ματς.

31434100

Όταν ο Kevin Garnett πήγε στη Βοστόνη, μετέφερε σε όλους το χούι του. Μια ώρα πριν από το τζάμπολ, όλοι έτρωγαν τοστ με φιστικοβούτυρο και μαρμελάδα (μπλιαχ).

kevin-garnet-big-mouth-shout-nba-funny-photos

Ο Rasaul Butler δεν είχε ακριβώς γούρι, αλλά μάλλον ήταν ψυχαναγκαστικός. Ντυνόταν… από τα αριστερά στα δεξιά (κινήσει χεριών, δέσιμο στα κορδόνια, επιγονατίδες) και έπινε ακριβώς 5 γουλιές νερό πριν το τζάμπολ.

31431296

Ο Βασιλιάς LeBron, ανταλλάσσει χειραψία με κάθε συμπαίκτη του με διαφορετικό τρόπο. Εκτός από την τριμμένη κιμωλία που ρίχνει στον αέρα…

31432388

O Carob Butler έπινε ένα λίτρο αναψυκτικό τύπου sprite, ακριβώς πριν τον αγώνα και στο ημίχρονο ή τάιμ άουτ, μασούμε καλαμάκια από fast food. Πάνω από 10 κάθε φορά. Με τον καιρό του τα απαγόρεψαν οι ομάδες του και τα δυο, για λόγους υγείας.

31438476

Το πιο γνωστό. Το σορτσάκι της Νότια Καρολίνα, κάτω από αυτό των Μπουλς. Air Jordan.

31438675

Και όμως υπάρχει πιο περίεργο από του Jordan και έχει να κάνει πάλι με σορτσάκια…

Ο Jason Terry φορούσε το σορτσάκι αντιπάλου του, μια μέρα πριν το παιχνίδι. Όχι απλά ένα σορτσάκι αγορασμένο. Ένα φορεμένο σε αγώνα. ήθελε να νιώσει τα αγωνιστικά vibes λέει… γιαχ!

31436355

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *