Οι 6+1 πιο σοκαριστικοί θάνατοι σε σειρές (vids)

Οι 6+1 πιο σοκαριστικοί θάνατοι σε σειρές (vids)

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι παραγωγοί του The Walking Dead μας προειδοποιούν για θάνατο major χαρακτήρα που θα γράψει ιστορία στην TV σε λίγες ώρες, σήμερα (Δευτέρα 4/4 για Ελλάδα). Δήλωσαν ακόμα και για να φορέσουμε… πάνες.

Σε μια σειρά που έχει να μας προσφέρει μπόλικο gore αλλά και αξιομνημόνευτους θανάτους, έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο μακριά θα τολμήσουν να το φτάσουν ή αν μπλοφάρουν. Θα ξεπεράσει, π.χ. το Red Wedding του Game Of Thrones; Μέχρι να έρθει ο Negan, ας δούμε τους δικούς μας ξεδιαλεγμένους.

The Red Wedding (Game Of Thrones):

Σε ένα show με τόσους θανάτους και πιο πρόσφατο αλλά και ιντριγκαδόρικο αυτόν του Jon Snow, η αλήθεια είναι ότι η επιλογή είναι δύσκολη. Ωστόσο, μια ομαδική σφαγή κύριων χαρακτήρων, την λες ιστορική και όχι μόνο σοκαριστική.

[embedvideo id=”-rgDvP39Lqw” website=”youtube”]

Walter White (Breaking Bad)

Το ‘ξέρες. Δεν το ‘ξέρες; Καρκινοπαθής ήταν ο άνθρωπος. Θα γινόταν ακόμα και αν καθόταν στην πολυθρόνα του τρώγοντας πρωινό συνεχώς. Ακόμα και αν δεν είχε διασταυρωθεί με τόσο υπόκοσμο. Ωστόσο, η επική του αντεπίθεση στους ναζί της ερήμου για να ελευθερώσει τον Jesse Pinkman ήταν συγκινητική. Ναι, του Hank ήταν πιο σοκαριστικός αλλά πολύ έχωνε τη μύτη του.

[embedvideo id=”wxOUFg6GIZo” website=”youtube”]

Tara Knowles (Sons Of Anarchy):

Εντάξει, το ξέραμε πως η σειρά δεν θα έκλεινε με happy end του Jax και της Tara. Εδώ ξέραμε -χωρίς να έχουμε φάει spoil, απλά φαινόταν, τους θανάτους του Opie και του Jax. Αυτό με την Tara όμως που έφυγε σαν γαλοπούλα με την πιρούνα στο κεφάλι, από την διαβολική Gemma, ομολογούμε πως μας έπιασε μαλάκες. Και όχι μόνο. Αυτός ο φόνος δρομολόγησε και τη… μητροκτονία.

[embedvideo id=”JWHKVd3fVjw” website=”youtube”]

Beth Greene (The Walking Dead):

Θα μπορούσαμε να διαλέξουμε του Hersel αλλά επιλέγω της Beth γιατί ο θάνατος της ήρθε από το τίποτα, ενώ όλους τους άλλους στην σειρά κάπως τους περίμενες. Η Beth θα γυρνούσε σε ανταλλαγή με τον Νόα στην ομάδα των πρωταγωνιστών μας, μέχρι που η Don παρεμβαίνει. Της πετάει μια μπηχτή, εκείνη προσβάλλεται και όταν πάει να της κάνει τα μυαλά κιμά την πυροβολάει εξ’ επαφής. Το χαμογελαστό κορίτσι, με την αγγελική φωνή χάνεται και οι fans της σειράς κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Δεν τους αδικούμε καθώς η Beth ήταν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

Black Canary (Arrow):

Η Black Canary ή αλλιώς Caity Lotz που την απολαμβάνουμε και στο «Legends of Tommorow», είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στην σειρά «Arrow». Ο θάνατος της λοιπόν ήταν πολύ κουλός. Περπατούσε στον δρόμο όταν ξαφνικά της έστησαν ενέδρα και την δολοφόνησαν με τόξα. Οι fans της σειράς ακόμα θυμούνται εκείνη την αναπάντεχη σκηνή.

[embedvideo id=”_j3tCdOqO3M” website=”youtube”]

Zoe Barnes (House of Cards):

Η φιλόδοξη blogger αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο ενός μέλους τους Κογκρέσου. Τότε ο αντιπρόεδρος Frank Underwood, την δολοφονεί με το να την σπρώξει σε γραμμές του τρένου, την ώρα που αυτό περνάει.

[embedvideo id=”Hpi9kFskZFk” website=”youtube”]

Bonus: Ο πιο ξενέρωτος

Bill Compton (True Blood)

Γλίτωσε από τον εμφύλιο πόλεμο. Γλίτωσε από αρχαίους βρικόλακες, μάγισσες, λυκάνθρωπους. Και τον σκότωσε μια σερβιτόρα/νεράιδα, η Sookie Stackhouse. Γιατί; Γιατί… γάμησε μας τώρα.

[embedvideo id=”vrT39M9AVtY” website=”youtube”]

Επιμέλεια: Γιώργος Μεσολογγίτης, Μάριος Ολανδέζος

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *