Οι κρυμμένοι (μουσικοί) θησαυροί του WWE

Όσοι μας διαβάζετε καιρό, θα έχετε πάρει χαμπάρι πως έχω ένα ιδιόρρυθμο, περίεργο και ασυνήθιστο κόλλημα για την ηλικία μου και την εποχή, να παρακολουθώ ό,τι γίνεται στο WWE.

Εντάξει συμφωνώ. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα παράξενα γούστα, εγώ επέλεξα αυτό. Ίσως να μην είναι και τόσο κακό τελικά, ανακαλύπτοντας θησαυρούς στην πορεία. Τι εννοώ ; Θα καταλάβετε παρακάτω.

Το WWE λοιπόν, είναι μία εταιρία pro-wrestling όπως ξέρετε οι περισσότεροι. Είναι ένα σόου της Αμερικής που βλέπεις δεκάδες γιγαντόσωμους να πλακώνονται. Βέβαια κάθε σόου (Αμερικάνικο τονίζω) που σέβεται το προϊόν του πρέπει να έχει και κάποια στοιχειώδη σχέση και με μουσική. Η εταιρία από το Κονέκτικατ, το έχει και μέχρι στιγμής το… λειτουργεί με τεράστια επιτυχία.

Σαν πρώτη γεύση μπορείτε να δείτε και το ΤΟΡ-10 με theme songs που είχαμε ετοιμάσει. Επίσης μπορείτε να θυμηθείτε την σχέση του WWE με τους Expendables.

Σε κάθε μεγάλο event ή PPV σίγουρα θα υπάρξουν trailers. Τα οποία συνδυάζονται με τραγουδάρες που σε κάνουν να ανοίξεις αμέσως το Shazam και να βρεις το τραγούδι , η παλαιότερα να το ακούς 5-6 φορές, να καταλάβεις τον στίχο και να το ψάξεις στο Google.

Πάμε να δούμε όμως τι ανακάλυψα από τους θησαυρούς που προανέφερα.

Shinedown

Μία μπάντα που δημιουργήθηκε το 2001, με έκανε να εντυπωσιαστώ ακούγοντας το intro song του WWE Main Event (Diamond Eyes). Πέρα από αυτό είχαν και το δεύτερο Theme Song του Monday Live RAW (Energy). Έτσι σκέφτηκα πως δύo τραγούδια ξέρω από την μπάντα, αποκλείεται να μην έχουν και άλλες τραγουδάρες. Φυσικά και επιβεβαιώθηκα. Αν θέλετε να δείτε τι εννοώ, μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και να μάθετε περισσότερο τους Shinedown (https://www.shinedown.com/album/sound-madness-super-deluxe-edition).

shinedown-4f202371f3162

[embedvideo id=”p9Ffqq0Y25Y” website=”youtube”]

Imagine Dragons

Η Αμερικανική μπάντα έχει ισχύ από το 2008. Τους έμαθα με το promo video για τον Daniel Bryan στην Wrestlemania XXX, τον περασμένο Ιούλιο με το τραγούδι Monster. Συνέχισα από τότε να ψάχνω και άλλα τραγούδια. Έδειχναν οι τύποι έχουν όρεξη να πάνε μπροστά. Και τότε ήρθε η εκτόξευση και έκαναν το soundtrack για το Transformers 4 –όπως το είχα επισημάνει πριν μια εβδομάδα περίπου-. Εντάξει αυτή η μπάντα πλέον την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε μία βόλτα εδώ (https://www.imaginedragonsmusic.com/music).

imagine_dragons

[embedvideo id=”kZU7sVA_m9Q” website=”youtube”]

7Lions

Δυστυχώς τους έμαθα με το tribute video που είχε ετοιμάσει το WWE για τον Ultimate Warrior (One more time). Πιο πριν όμως, δεν είχα πάρει χαμπάρι πως το Theme Song του Smackdown (Born 2 Run) είναι από την ίδια μπάντα. Εξαιρετικό συγκρότημα, εξαιρετική μουσική που σε κάνει να κολλάς. Προσπαθεί να βαδίσει στα βήματα των Linkin Park. Σε μερικά σημεία των τραγουδιών τους, δίνουν πόνο και σε πωρώνουν. Οι μελωδίες τους απίστευτες. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν μέλλον. Για περισσότερα ρίξτε μια ματιά εδώ (https://www.7lions4ever.com/videos).

10542729_10152516346708774_1340910638_n

[embedvideo id=”tKL3INzepj8″ website=”youtube”]

Πόσα πολλά μπορείς να βρεις από καραμπόλες. Ούτε εγώ το περίμενα. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε εκ νέου ένα παρόμοιο κείμενο για άλλες μπάντες που θα έχει ανακαλύψει το WWE. Γιατί ταλέντο υπάρχει παντού, προώθηση όμως; Βρήκαμε μερικούς από τους κρυμμένους θησαυρούς του WWE, σίγουρα θα υπάρχουν/υπάρξουν και άλλοι. Τι λέτε; Αρχίζουμε το “κυνήγι”;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *