Τι κοινό μπορεί να έχει το WWE με τους Expendables;

Τι κοινό μπορεί να έχει το WWE με τους Expendables;

Δυο διαφορετικά είδη της show buss. Από τη μία μεριά ένα wrestling show (ή αλλιώς οι γίγαντες του κατς για τους γηραιότερους) που κερδίζει τον κόσμο των Η.Π.Α. (και όχι μόνο) εδώ και πάρα πολλά χρόνια . Από την άλλη μεριά μια ταινία με πολλούς αστέρες του κινηματογράφου (Σταλόνε, Σβαρτζενέγκερ, Στέιθαμ, Λούντγκρεν ακόμη και Τσακ Νόρρις).

The Expendables 2

Το πρώτο κοινό στοιχείο μεταξύ τους είναι τα μπρατσωμένα γομάρια που αφηνιάζουν σαν ρινόκεροι σε εποχή ζευγαρώματος. Βέβαια το ξύλο που βλέπουμε, δεν ξέρουμε και αμφιβάλουμε για τις… μελανιές που αφήνει.

Όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή μου και για να κυριολεκτώ με τράβηξε από τα ώτα, είναι ένα τραγούδι. Ω ναι! Ένα τραγούδι.

Συγκεκριμένα το Diamond Eyes από τους Shinedown. Το τραγούδι ακούστηκε και έγινε ιδιαίτερα γνωστό ως soundtrack από την ταινία των “Αναλώσιμων”.

Στον κόσμο του WWE, υπήρχε το RAW (κάθε Δευτέρα) και το Smackdown (κάθε Παρασκευή). Τον τελευταίο καιρό ο CCO του WWE, Triple H, για να ανοίξουν και άλλο οι δουλείες αποφάσισε να υπάρξει ένα ακόμα σόου ενδιάμεσα της εβδομάδας , το Main Event.

WWE_wallpaper--screenshot_large

Πρόκειται για ένα σόου που είναι μικρότερο από τα δύο πρώτα και είναι για τους superstars που δεν είχαν τόσο συμμετοχή στα δύο προηγούμενα σόου. Το τραγούδι που ανοίγει το σόου είναι το Diamond Eyes από τους Shinedown.

Ιδού και οι αποδείξεις :

Το επίσημο βίντεο κλιπ με σκηνές από τους Expendables

[embedvideo id=”hez6tDpiWDA&feature=share” website=”youtube”]

Και το opening από το εβδομαδιαίο Main Event του WWE

[embedvideo id=”82Fx3cH19oU” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *