Οι Κινέζοι πέρασαν σε διαστροφή τους Ιάπωνες…

Οι Κινέζοι πέρασαν σε διαστροφή τους Ιάπωνες…

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]ν σας ρωτούσα ποιος είναι ο πιο διεστραμμένος λαός του κόσμου τι θα μου απαντούσατε; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το 99,9% θα απαντούσε πως οι Ιάπωνες είναι ό,τι πιο διαστροφικό υπάρχει στον πλανήτη.

Άφθονα βίτσια που συστοιχίζονται σε πλήθος ταινιών τους όσο και διάφορα hentai που κυκλοφορούν. Το γεγονός ότι στην Ιαπωνία υπάρχει τεράστιο ποσοστό παιδεραστίας, όπως και το γεγονός ότι είναι η σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακούς χώρους και μέσα μαζικής μεταφοράς είναι κάτι σύνηθες, έρχονται να δικαιολογήσουν αυτή την άποψη.

Αν ψαχτείτε, πραγματικά θα σας πέσουν τα μαλλιά. Το να είναι κανείς… kinky στον σεξουαλικό τομέα δεν είναι πάντοτε κακό. Μερικές φορές, μια κάποια δόση διαστροφής μπορεί να προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού.

Όμως φίλοι μου Ιάπωνες, οι γείτονές σας, οι Κινέζοι, κατάφεραν να σας ξεπεράσουν σε αυτόν τον τομέα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Κίνα είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο παγκόσμιο στερέωμα. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην πάρουν και τα σκήπτρα στις kinky διαστροφές;

Βέβαια από το kinky μέχρι τη γελοιότητα, υπάρχει τεράστια διαφορά, κάτι το οποίο δεν δείχνετε να κατανοείτε, φίλοι μου Κινέζοι. Και εξηγώ.

Όλοι πιθανότατα στα 90’s παρακολουθούσαμε λίγο ή πολύ το κινούμενο σχέδιο «Μικρό μου Πόνι». Ακόμα αναρωτιέμαι πώς το κατάφερνα αυτό χωρίς να με παίρνει ο ύπνος αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.

Θα μου πείτε τι σχέση έχει το μικρό μου Πόνι με το θέμα που συζητάμε.

My-little-Pony-sex-doll-247188

Να κυρίες και κύριοι η νέα φουσκωτή κούκλα που κυκλοφορεί και κάνει θραύση στην Κίνα. Κι επειδή το θέαμα είναι τουλάχιστον γελοίο, κλείνω με ένα συμπέρασμα.

Μπράβο σας, ώ, εν διαστροφή συνάνθρωποί μου! Καταφέρατε και μας γαμήσατε κυριολεκτικά, κάθε παιδική μας ανάμνηση! Συγχαρητήρια!

My-Little-Pony-sex-doll-247189

Related post