“Μπορώ να αποδείξω την εμπλοκή της Courtney Love”

“Μπορώ να αποδείξω την εμπλοκή της Courtney Love”

Το θέμα του Kurt Cobain σίγουρα είναι ένα από τα σημαντικά των τελευταίων δυο μηνών και παρά την πληθώρα των φωτογραφιών που κυκλοφορούν στο internet από την αστυνομία του Seattle, που άνοιξε και πάλι την υπόθεση, προσπαθούμε να μείνουμε μακριά από κανιβαλισμούς.

Οι δηλώσεις του πατέρα της Courtney Love, είναι κατά τη γνώμη μου στυγνή εκμετάλλευση της στιγμής για να προωθήσει ο μπάρμπας το βιβλίου του, αλλά…

Όταν εκτοξεύει κατηγορίες υπό το μανδύα της υπόνοιας, έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον όπου εστιάζεται στην κόρη του, που όλοι όσοι έχουμε παρακολουθήσει την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, συμφωνούμε, χωρίς φυσικά να έχουμε ούτε μια απόδειξη ή στοιχείο.

Ο Hank Harrison, πατέρας της Courtney, δήλωσε:

“Ήταν σίγουρα ικανή να το κάνει. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι πάτησε τη σκανδάλη, μα μπορώ να αποδείξω την εμπλοκή της χωρίς να αφήσω πολλά ίχνη αμφιβολίας. Αν κατανοήσετε το πραγματικό νόημα αυτού του μικρού σημειώματος και το ενώσετε με τις υπόλοιπες αποδείξεις, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να καταλάβει ότι κάτι δόλιο και μοχθηρό συνέβη. Κανείς δεν με ρώτησε την προφανέστερη ερώτηση, γιατί οι φωτογραφίες της σκηνής του εγκλήματος δεν δημοσιοποιήθηκαν 20 χρόνια πριν; Αυτό δεν συνέβη, διότι η αστυνομία είχε ήδη αποφασίσει ότι ήταν αυτοκτονία και περαιτέρω πειστήρια δεν ήταν απαραίτητα”.

Λοιπόν; Θα καλέσει κανείς τον Harrison να αποδείξει ότι λέει ότι μπορεί να αποδείξει ή έχει κάνα τρελόχαρτο όπου του δίνει το ακαταλόγιστο;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *