«Μπλεξίματα» για την AMC και το Fear The Walking Dead

«Μπλεξίματα» για την AMC και το Fear The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αλά καλά δεν προλάβαμε να μετρήσουμε δύο επεισόδια on air του Fear The Walking Dead και τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το huffingtonpost αρκετοί fans, κατηγορούν την σειρά ως ρατσιστική. Η αιτία είναι οι τρεις θάνατοι μαύρων ηθοποιών στα πρώτα δύο επεισόδια.

Ο υπεύθυνος της σειράς, Dave Erickson πάντως με δηλώσεις του στο Hollywood reporter, υπεραμύνθηκε όσο αφορά το «τρέξιμο» της ιστορίας και εξήγησε ότι στο Fear the Walking Dead παίρνουν μέρος οι καλύτεροι ηθοποιοί μέσω της διαδικασίας του casting. Με λίγα λόγια αν είναι μαύρος ή όχι είναι κάτι που δεν έχει σημασία αν είναι πλασμένος για τον εκάστοτε ρόλο. Σύμφωνα πάντως με τα ειδησεογραφικά μέσα της Αμερικής στην σειρά δεν ήταν γνωστό ποιος θα πεθάνει και ποιος όχι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ξέραμε ότι μια τέτοια κατάσταση θα φέρει αντιδράσεις και είναι κάτι που κοιτάμε. Εμείς προσπαθούμε όμως να δείξουμε την ιστορία όσο καλύτερα μπορούμε και με τους καλύτερους ηθοποιούς. Δεν θα απορρίψουμε κάποιον από το καστ εφόσον έδειξε καλά στοιχεία για να πάρουμε άλλον μόνο και μόνο για να αποφύγουμε την κριτική. Δεν θα φαίνεται αληθινό».

Να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο συνέβη και με το Walking Dead. Αρκετοί μαύροι χαρακτήρες πέθαναν στην σειρά, αναγκάζοντας την AMC να παρουσιάσει κάποιους καινούργιους που ζουν ακόμα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *