Μισό εκατομμύριο δολλάρια η επένδυση του Dickinson

Μισό εκατομμύριο δολλάρια η επένδυση του Dickinson

Για την ακρίβεια, 450.000$. Ο frontman των Iron Maiden, όπως ξέρουμε έχει δώσει ψυχή και σώματι σε αυτό το εγχείρημα, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν δίστασε να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη του. Όσο επιτυχημένη και αν είναι η καριέρα του στη μουσική, το ποσό είναι τεράστιο. Μισό εκατομμύριο για τραγουδιστή, έστω και των Maiden είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν είναι και ο Zuckerbeck. Ή μήπως προς τα εκεί πάει; Στον δικό του τομέα φυσικά…

Δεν είμαστε εξπέρ της αεροναυπηγικής ώστε να σας δώσουμε περαιτέρω αναλυτικές πληροφορίες για το αεροσκάφος του Bruce Dickinson (της εταιρίας που χρηματοδοτεί για την ακρίβεια), αλλά το γεγονός ότι δεν χρειάζεται διάδρομο απογείωσης/προσγείωσης και το ότι θα έχει δυνατότητα για να μένει ολόκληρες μέρες στο αέρα όντας, σε μέγεθος, σαν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου(!!), δεν το λες και μικρό γεγονός.

[embedvideo id=”86716764″ website=”vimeo”]

Το πρωτότυπο κόστισε 100 εκ. $, ενώ οι σχεδιαστές του ετοιμάζουν ένα μεγαλύτερο. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Bruce Dickinson:

“Θέλω να το πιλοτάρω από τον Βόρειο μέχρι τον Νότιο πόλο. Θα πετάξουμε πάνω από τον Αμαζόνιο στα 20 πόδια καθώς και πάνω από μεγάλες πόλεις και θα το κάνουμε stream στο internet”.

 

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *