Μια τρελή σκηνή από το The Boys και η ανακοίνωση για 3η σεζόν

Μια τρελή σκηνή από το The Boys και η ανακοίνωση για 3η σεζόν

Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε ότι χορτάσαμε καφρίλες στην 1η και απίθανη σεζόν του The Boys πέρσι, ωστόσο η ανακοίνωση του Amazon για την 3η σεζόν της σειράς, πριν ξεκινήσει η προβολή της 2ης, συνοδεύεται με μια τρομερά βίαιη σκηνή από τα επερχόμενα που θα δούμε.

Ο Butcher και το τρελό παρεάκι του οδεύουν με ένα ταχύπλοο σε ένα νησί, όπου ο Deep (ο Aquaman των φτωχών) προσπαθεί να τους κλείσει το δρόμο καβάλα σε μια φάλαινα. Τι μπορεί να πάει στραβά άραγε;

Ο showrunner Eric Kripke δήλωσε:

Οι σεναριογράφοι και εγώ δουλεύουμε σκληρά πάνω στη νέα σεζόν και μαζευόμαστε σε ένα ψηφιακό δωμάτιο των σεναριογράφων και λυπάμαι που θα το πω αυτό, αλλά ο πραγματικός κόσμος μας έχει δώσει πάρα πολύ υλικό. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στις αρχές του 2021, όμως αυτό εξαρτάται από τον μικροσκοπικό ιό.

Ακόμη ενόψει της νέας σεζόν θα κάνει ντεμπούτο και το ειδικό aftershow με τίτλο “Prime Rewind: Inside The Boys, το οποίο θα παρουσιάζει η Aisha Tyler (Archer) και μαζί με το cast και τους συντελεστές θα αναλύουν και θα κουβεντιάζουν τα όσα διαδραματίζονται σε κάθε επεισόδιο.

Η 2η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου 2020, μέσα από το Amazon Prime Video, με τριπλό επεισόδιο και έπειτα θα προβάλλει ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *