Μην ψαρώνετε με τα… trolls!

Μην ψαρώνετε με τα… trolls!

 

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ε μεγάλη μου έκπληξη είδα έναν κατακλυσμό από posts, σε ομάδες με metal περιεχόμενο στο Facebook αλλά και σε ιστορικό αγγλόφωνο forum για τη rock μουσική. Όλα είχαν να κάνουν πως οι Iron Maiden θα έκαναν περιοδεία για τα «χειρότερα» τραγούδια τους.

Αρχικά δεν μου φάνηκε καθόλου κακή ιδέα να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό, αλλά όταν διάβασα το κείμενο το οποίο, ειδικά στο αγγλόφωνο foroum, έβαλε φωτιές, ξέσπασα στα γέλια.

Πως είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό που διαβάζεις είναι χιουμοριστικό και ίσως και κακούτσικο για τους Iron Maiden; Παιδιά κάντε ένα search και μην καταπίνετε αμάσητο ότι σας δίνουνε. Αν ψαχουλεύατε λίγο το blog, θα βλέπατε πως υπάρχει ακριβώς το ίδιο κείμενο πριν δυο χρόνια. Απλά άλλαξε ο τύπος τις ημερομηνίες και πρόσθεσε μερικές ατάκες.

Το κείμενο είναι ΕΔΩ, αλλά θα σας παραθέσω μερικές ατάκες και αποσπάσματα από άλλα κείμενα αυτού του blog.

  • Αμέσως μόλις τελείωσαν την περιοδεία “Η Νάρκωση του Κτήνους  (Numbing of The Beast)”…
  • Ο Dickinson είπε: «Θα αναγκάσουμε τον κόσμο να πληρώσει 115 δολάρια για να ακούσει τραγούδια που σιχαίνεται»
  • Θα ανοίγουν με το Hooks In You, ένα τραγούδι τόσο κακό, που συνδέθηκε με την αυτοθυσία 12 Θιβετανιών μοναχών.
  • Τα τραγούδια θα είναι πάνω από οκτώ λεπτά, παίζοντας ξανά και ξανά το ρεφρέν και αν αυτό δεν αρέσει στο κοινό, ο Dickinson θα τραγουδήσει το 19λεπτο The Angel and the Gambler ακαπέλα.
  • Θα παίξουν το άλμπουμ Final Frontier δυο φορές
  • Θα έχει ένα 12λεπτο μονόλογο ο Bruce λέγοντας τις χαρές μιας πτήσης, με τον Gers να παίζει φυσαρμόνικα.
  • Επίσης θα υπάρξει και άλμπουμ, με μπόνους υλικό, τον Murray να κοιμάται για κάνα δίωρο, ενώ ο Bruce τρώει τη μπριζόλα του.

Λοιπόν, δεν γελάσατε ακόμα; Εγώ έχω χεστεί για δεύτερη φορά τώρα που τα αναπαράγω. Αν πιστέψατε αυτό, σίγουρα πιστεύεται και σε ψεκασμούς…

Επίσης το blog έχει αναφορά στο «νέο πρόσωπο της Rene Zellweger» με τις παρακάτω photo και ότι η οικογένεια του Dio, έκανε μήνυση στο Πανεπιστήμιο του Τέξας για τα δικαιώματα των… Horns.

iii
Η… Rene Zellweger κατά το ίδιο blog

 

mack
Η κίνηση που «εξόργισε» την οικογένεια του Dio κατά το ίδιο blog

 

Γελάστε ρε και λίγο, μην βγάζετε τσεκούρια!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *