Μάλλον αποκαλύφθηκε ο Papa Emeritus III των Ghost

Μάλλον αποκαλύφθηκε ο Papa Emeritus III των Ghost

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Ghost αποτελούν από τα μεγαλύτερα μυστήρια της metal σκηνής. Και ο βασικός λόγος για αυτό είναι η απόλυτη ανωνυμία των μελών τους. Σίγουρα, η συντήρηση αυτού του μυστηρίου αποτελεί ακόμα ένα μηντιακό τρικ, αλλά από την άλλη είναι πολύ πετυχημένο.

Ειδικά μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ Meliora, που σκαρφάλωσε στο Νο 8 του  Billboard 200 chart, το μυστήριο μεγάλωνε με την επιτυχία, αλλά και μεγάλωνε την ίδια την επιτυχία τους. Τα μέλη του συγκροτήματος γνωστά απλά ως Ghouls, με το τραγουδιστή να φέρει το όνομα Papa Emeritus και αισίως έφτασε τον αριθμό «III», δηλαδή διαφορετικός σε κάθε άλμπουμ.

Άρα σίγουρα αποτελεί είδηση η αποκάλυψη του προσώπου του. Και αυτό έγινε όχι από κανέναν παπαράτσι, αλλά από τον Tommy Victor, των PRONG και DANZIG, μετά από μια συναυλία των πρώτων στην Νέα Ορλεάνη. Ουσιαστικά έκανε tweet μια selfie μαζί με τους Glenn Danzig, Philip Anselmo (PANTERA, DOWN, SUPERJOINT), Sean Yseult (WHITE ZOMBIE), αλλά και με τον frontman των GHOST, Papa Emeritus III. Πιστεύεται λοιπόν πως πρόκειται για τον Tobias Forge των MAGNA CARTA CARTEL, REPUGNANT και SUBVISION, χωρίς φυσικά το απαραίτητο makeup. Η φωτογραφία κατέβηκε σχεδόν αμέσως από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του κιθαρίστα, παρ’ όλο που πρόλαβε ήδη να αποτυπωθεί στο διαδίκτυο.

resize_1444549530

Παλιότερα κάποιος από τα ανώνυμα Ghouls είχε δηλώσει, σχετικά με τις αποκαλύψεις ονομάτων των προηγούμενων Papa Emeritus, ότι σίγουρα δεν ωφελεί το συγκρότημα κάτι τέτοιο και θα κρατήσουν την ταυτότητά τους μυστική για όσο καιρό μπορέσουν. Κάποιο άλλο Ghoul δικαιολογεί την μυστικότητα που τους περιβάλλει λέγοντας ότι, δεν θέλουν να δώσουν ξεχωριστά έμφαση στα άτομα που αποτελούν το συγκρότημα, αλλά στο συνολικό σχήμα. Γενικά τα υπόλοιπα μέλη δεν ήθελαν να σχολιάσουν κάτι σχετικά με την αποκάλυψη της ταυτότητας του τραγουδιστή τους.

Το σχόλιο κάτω από την περιβόητη φωτογραφία του   Tommy Victor γράφει : «night in ‘Nawlins #ghost #danzig #superjointritual #prong #danzig #typeonegative #samhain #prong»

Πηγή: rockoverdose.gr

Screen shot 2015-10-11 at 11

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *