Κοπέλα μαχαίρωσε το αγόρι της επειδή αυτός έλιωνε στο PlayerUnknown’s Battlegrounds

Κοπέλα μαχαίρωσε το αγόρι της επειδή αυτός έλιωνε στο PlayerUnknown’s Battlegrounds

Έχουμε ακούσει παράξενα περιστατικά, πάρα πολλές φορές σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια. Τόσο παράξενο, εγώ προσωπικά δεν είχα ξανακούσει.

Μια κοπέλα λοιπόν, στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, έκανε κάτι πολύ φυσιολογικό. Πήγε και αγόρασε ένα “μικρό” μαχαιράκι, σαν Katana ένα πράγμα (μεγάλο Ιαπωνικό σπαθί), γύρισε σπίτι της και μαχαίρωσε τον φίλο της.

Η Barber Emily Javier, ετών 30, μαχαίρωσε τον Alex Lovell, ετών 29 επειδή όπως είπε η ίδια “ο Alex καθόταν και έπαιζε όλη την ώρα βιντεοπαιχνίδια και δεν με βοηθούσε καθόλου”, ενώ η ίδια πίστευε κιόλας ότι την απατούσε, καθώς είδε το Tinder κατεβασμένο στο κινητό του.

Το θύμα, το οποίο έχει τραύματα σε χέρια και πόδια, ενώ δεν πρόκειται να περπατήσει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ισχυρίστηκε ότι παίζει το PlayerUnknown’s Battlegrounds( multiplayer παιχνίδι) για τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα, ενώ αρνήθηκε ότι είχε κατεβασμένο το Tinder στο κινητό του, πράγμα που στη συνέχεια αποδείχτηκε (LIAR!).

Playground's Battlegrounds

Το περιστατικό έγινε ως εξής:

Ένα βράδυ, που ξάπλωσαν μαζί, αφού ο Lovell αγνόησε την κοπέλα του, η ίδια, έβγαλε το katana-like μαχαίρι που είχε κρύψει, ενώ πήρε και το κινητό του φίλου της για να μην φωνάξει βοήθεια. Αμέσως άρχισε να τον μαχαιρώνει στα χέρια, με τον ίδιο να αντιδράει και να αμύνεται. Μετά από μια “μάχη” μεταξύ τους, ο ίδιος έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τον πόνο στα πόδια και η ίδια, κλαίγοντας κάλεσε την αστυνομία.

Η Javier έχει φυλακιστεί και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού και περιμένει ημέρα δίκης, ενώ ο Lovell, είναι στο κρεβάτι και δεν δέχεται να μιλήσει περαιτέρω για το περιστατικό μέχρι την ημέρα της δίκης. Ποιος είπε τελικά ότι το gaming δεν είναι επιβλαβές για την υγεία ε;

Για περισσότερο gaming αλλά και για…παράξενες ιστορίες σε αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο School of Rock. Join Us!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *