“Κατά 98% έτοιμο το άλμπουμ των Slipknot”

“Κατά 98% έτοιμο το άλμπουμ των Slipknot”

Αυτό δήλωσε ο Correy Taylor στη εκπομπή Full Metal Jackie, οπότε αναμένουμε να δούμε αν είναι όντως (ηχητικά και συνθετικά) μια μίξη του Iowa και του Vol.3.

“Το άλμπουμ είναι έτοιμο . Ω ναι. Θα έλεγα ότι το 98 τοις εκατό έχει γραφτεί . Είμαι στη διαδικασία στο στούντιο που ακούμε για να δούμε αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλαχτεί . Αλλά ναι, είμαστε πολύ κοντά. Το επόμενο βήμα είναι η μιξη , και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε πολύ σύντομα. Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις . Θα ακούσετε μεγάλα πράγματά σύντομα. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που μπορώ να πω . Το σχέδιο είναι απλό πηγαίνουμε αργά αλλά σταθερά για να κάνει τους ανθρώπους να χάσουν το μυαλό τους για τους επόμενους δύο μήνες, με μόνο μικρά πράγματα εδώ και εκεί που έχουν διαρρεύσει.”

Όσον αφορά τη διαδικασία γενικά:

“Υπάρχει κάτι περίεργο με αυτό. Προφανώς, αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ που κάνουμε χωρίς τον Paul [Gray]. Μετά από όλα όσα περάσαμε, υπάρχει μια κάθαρση που έρχεται με αυτό, είναι σε θέση να ρίξει όλο το συναίσθημα και την επιθετικότητα που έχουμε επάνω. Την ίδια στιγμή να είμαστε δημιουργικοί και πάλι. Νιώθοντας ότι η έμπνευση έρχονται πίσω σε μας. Ήταν μια πραγματική θετική εμπειρία από μια καλλιτεχνική σκοπιά, μια λυρική άποψη. Κάνουμε ένα album που δεν είναι απλά μια αντανάκλαση. Ας βγάλουμε νέα μουσική εκεί έξω. Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Υπάρχει κάτι πολύ σπλαχνικό με το συναίσθημα που παίζουμε και προσπαθεί να πει την ιστορία μιας μπάντας που ξέφυγε από την κόλαση, και όμως είμαστε πίσω.”

Καλά ολα αυτά Corey, αλλά ποιός είναι ο drummer, οεο; Ποιος μπήκε στις… “μπότες” του Jordison; Φημολογείται ότι ο Jay Weinberg θα είναι ο αντικαταστάτης του, λέω εγώ. Για να δούμε…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *