Και οι Maiden στη μάχη της μαύρης αγοράς των εισιτηρίων

Και οι Maiden στη μάχη της μαύρης αγοράς των εισιτηρίων

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ριν λίγες μέρες, ο Tony Iommy των Black Sabbath, με ένα post του στο internet, έκανε γνωστό πως οι Βρετανοί πατέρες του Metal, θα ξεκινούσαν μάχη κατά της μάστιγας που μαστίζει την αγορά των εισιτηρίων.

Χτες έγινε γνωστό, ότι και οι Iron Maiden είναι στο πλευρό τους μέσω του manager τους, Rob Smallwood.

Η ιστορία έχεις ως εξής… Η οργάνωση PutFansFirst.co.uk ζήτησε πολιτική βοήθεια αλλά και από μουσικούς, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο των αγορών, τεράστιων ποσοτήτων εισιτηρίων από επιτήδειους πριν από μια συναυλία για να δημιουργηθεί ζήτηση. Και φυσικά μετά να θησαυρίσουν πουλώντας τα, ακόμα και 200% ακριβότερα…

Ο βουλευτής Mike Weatherley τονίζει πως: «Η κοινωνία έχει εξελιχθεί. Από λίγους κράχτες έξω από τους συναυλιακούς χώρους, έχουμε φτάσει στο φαινόμενο να αγοράζονται χιλιάδες εισιτήρια online και να μην μπορούν οικονομικά οι fans να ανταπεξέλθουν. Αν ένας οπαδός έχει να ξοδέψει 200 λίρες για συναυλίες, αντί να πάει σε τέσσερις θα πάει σε μία, αν δεν κάνουμε κάτι».

Ο Rob Smallwood λέει με τη σειρά του: «Η αγορά των μεταπωλήσεων των εισιτηρίων, είναι μια μάστιγα για μουσικά events. Πολύ μεγάλοι managers και promoters στο παρελθόν καλούσαν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να περάσει μια νομοθεσία επί αυτού. Οι μεγάλες θα μπορούσαν να αγνοήσουν το γεγονός και να μην ασχοληθούν, αλλά αυτό θα ήταν ανήθικο και κυνικό».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *