Και επίσημα, 15 επεισόδια Fear The Walking Dead του χρόνου

Και επίσημα, 15 επεισόδια Fear The Walking Dead του χρόνου

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]κόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε που λέει και μια παροιμία. Όχι, δεν αμφιβάλλουμε πως θα έχει ενδιαφέρον η spin off σειρά από το The Walking Dead.

Ίσα-ίσα… Για να πάρει μια τέτοια έγκριση αύξησης επεισοδίων από 6 που θα είναι φέτος, σε 15 του χρόνου, χωρίς να έχει παιχτεί ακόμα (23 Αυγούστου πρεμιέρα), πάει να πει πως οι ιθύνοντες πιστεύουν ότι έχει γίνει καλή δουλειά στο Fear The Walking Dead.

[embedvideo id=”yzXglr5bc3w” website=”youtube”]

Related post

2 Comments

  • Αρχικά ακούγεται “υπεραισιόδοξο” αλλά, όσοι είναι ήδη καλοί φίλοι του “The walking dead”, καταλαβαίνουν ότι είναι απλώς φυσικό.

    Δεδομένων των τόσων βασικών κοινών σημείων μεταξύ των δύο σειρών, λογικό είναι να ποντάρουν από τόσο νωρίς και σε έναν 2ο, μεγαλύτερο κύκλο στη νέα σειρά.
    Απορώ μάλιστα στο γιατί έμειναν σε 6 μόνο επεισόδια για τον 1ο κύκλο! Είχαν κάποια μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια ως την έναρξη του 6ου κύκλου του “The walking dead”.
    Ευτυχώς τουλάχιστον, αυτά τα πρώτα 6, φαίνεται ότι θα είναι λίγο μεγαλύτερα δηλαδή ωριαία (60΄)!

    • Για μας θα είναι τέλεια καθώς θα ξεκινήσει του χρόνου σχεδόν την ίδια εποχή. Θα κάνει διάλλειμα όσο θα παίξει το πρώτο μισό του TWD και ξανά πάλι θα γεμίσει το κενό, μέχρι το δεύτερο μισό. Δηλαδή Αύγουστος 2016-Μάρτιος 2017 γεμάτος zombies

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *