Και επίσημα… #1 το The Book of Souls στη Βρετανία! – Και στην ΕΛΛΑΔΑ (update!)

Και επίσημα… #1 το The Book of Souls στη Βρετανία! – Και στην ΕΛΛΑΔΑ (update!)

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]his is England motherfuckers! Μπορεί στην πολυπληθή αγορά της Αμερικής οι Five Finger Punch Death να πούλησαν αρκετά παραπάνω από τους Iron Maiden -που ωστόσο παρουσιάζουν αύξηση στις δικές τους πωλήσεις-, όμως στην Αγγλία μια μπάντα κάνει κουμάντο.

IRON fuckin’ MAIDEN

Οι Iron Maiden για πέμπτη φορά στην ιστορία τους είναι το #1 στα charts της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας ενός δίσκου και οι Five Finger something… έκτοι και καταϊδρωμένοι.

Να θυμίσουμε και τις τέσσερις ακόμα πρωτιές τους;

  • The Number Of The Beast (1982)
  • Seventh Son of a Seventh Son (1988)
  • Fear Of The Dark (1992)
  • Final Frontier (2010)

UPDATE!!

Συνολικά σε 24 χώρες ήρθε #1 το The Book Of Souls σρην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και μέσα σε αυτές και Η ΕΛΛΑΔΑ! Αυτή είναι μια εξαιρετική είδηση. Όχι για να την «πούμε» στους μη metalheads αλλά για να απαιτήσουμε με πράξεις και όχι λόγια να έρθουν και από τα μέρη μας. Κύριοι Iron Maiden, κύριοι Promoters, κάναμε το μέρος μας. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

Χώρες που ήρθε #1 εκτός από Αγγλία και Ελλάδα: Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Κολομβία, Κροατία, Τσεχία, Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία.

Στη #2 θέση: Αυστραλία, Καναδάς, Δανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία

Στη #3 θέση: Τουρκία

Στην #4 θέση: Νότια Αφρική, ΗΠΑ

 

Related post