Καθυστερεί η ταινία The Flash | Νέα σπέκουλα για Affleck & Cavill

Καθυστερεί η ταινία The Flash | Νέα σπέκουλα για Affleck & Cavill

Όπως δημοσίευσε το Variety, η ταινία The Flash με τον Ezra Miller όπου προσπαθεί να βρει μια άκρη από το 2016, τώρα παίρνει ημερομηνία για το 2021 (έχουμε 2018!), ενώ αθόρυβα, το εν λόγω δημοσίευμα μας λέει πως το studio δεν έχει πια σχέδια για τους τωρινούς Batman και Superman, δηλαδή τους Ben Affleck και Henry Cavill.

Η φήμη που υπήρχε ήταν πως τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν τον Μάρτιο του 2019, ωστόσο το σενάριο βρίσκεται υπό επεξεργασία και το στούντιο θεωρεί ότι δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να το ολοκληρώσει έγκαιρα ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν στην ημερομηνία που είχε αρχικά τεθεί.

Και αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την Warner, καθώς το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ezra Miller που υποδύεται τον “Scarlet Speedster”, περιλαμβάνει την τρίτη ταινία του spin off του Harry Potter, Fantastic Beasts, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2019.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η ταινία ετοιμάζεται από το 2016 και έχει περάσει από πολλά κύματα, έχοντας χάσει αρκετούς σκηνοθέτες στην πορεία με πιο πρόσφατο τον Rick Famuyiwa του Dope εξαιτίας δημιουργικών διαφορών.

Καθυστερή η ταινία The Flash | Νέα σπέκουλα για Affleck & Cavill

Επομένως τα γυρίσματα του The Flash αναμένεται πλέον να αρχίσουν στα τέλη του 2019, κάτι που σημαίνει ότι στις κινηματογραφικές αίθουσες θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Όπως και να έχει, η DC θα απασχολήσει τους fans της με ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα Aquaman του James Wan (20 Δεκεμβρίου), το Shazam! με τον Zackary Levi να ακολουθεί τον Απρίλιο του 2019 και το Wonder Woman 1984 να βγαίνει τον Νοέμβριο του 2019.

Όσο για τους Batman & Superman, η αίσθηση στην Warner είναι πως οι Affleck και Cavill απέτυχαν (πάντα ορμώμενοι στο συμπέρασμα από τις εισπράξεις και τις κριτικές) και ενώ οι φήμες πως ο Άγγλος ηθοποιός είναι παρελθόν, είχαν σκάσει πριν μέρες, η μοίρα του Affleck συζητιέται από πέρσι όταν και ανακοινώθηκε ο Matt Reeves για μια νέα τριλογία του The Batman, όπου και μάλλον θα υπάρξει νέος ηθοποιός για τον Dark Knight.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *