Θετικό πρόσιμο η τηλεθέαση στο Fear The Walking Dead

Θετικό πρόσιμο η τηλεθέαση στο Fear The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ντάξει, δεν είμαστε το 7 Μέρες TV για να αναλύουμε τηλεθεάσεις, αλλά μας νοιάζουν αν μας νοιάζει και μας αρέσει η σειρά. Το Fear The Walking Dead έκανε θεαματική είσοδο πριν ενάμιση μηνά με 13,3 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν το πρώτο επεισόδιο, αλλά έδειξε μια δραματική μείωση στη συνέχεια.

Λογικό είναι. Πολλοί περίμεναν ένα Walking Dead 2, κάτι που δεν θα είχε ουσία. Το Fear The Walking Dead, έχει διαφορετικό ρυθμό και προσέγγιση και πως παρά τον αρχικό πανικό, η σεζόν του κλείνει θετικά και μπορεί να καταλάβει πια ποιό είναι το κοινό του.

Με κρύους αριθμούς, το τελευταίο επεισόδιο το είδαν 6.86 εκ. τηλεθεατές, που φυσικά είναι 50% από το πρώτο, αλλά με 200 χιλ παραπάνω από το 5ο επεισόδιο. Όπως είπαμε είναι μια διαφορετική σειρά και όσο «κέρδος» έχει λόγω της αναγνωρισιμότητας του λόγω Rick, Daryl και της υπόλοιπης παρέας, τόσο δύσκολο είναι να το συναγωνιστεί.

Να θυμίσουμε, ότι πέρσι, την έναρξη του 5ου κύκλου του The Walking Dead την είδαν 17,3 εκ. που είναι τρομερό ρεκόρ. Επίσης να θυμίσουμε ότι ο 6ος κύκλος ξεκινάει αυτή την Κυριακή με επεισόδια μιας ώρας (συν 28 λεπτά διαφημίσεις).

Enjoy…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *