Θα έχουμε κινηματογραφική προβολή στο Director’s Cut του Dawn Of Justice;

Θα έχουμε κινηματογραφική προβολή στο Director’s Cut του Dawn Of Justice;

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Warner Bros και η DC σκέφτονται να ρίξουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, το υλικό που πήγαινε straight για Blue-Ray κυκλοφορία. Αλλά υπό προϋποθέσεις.

Ποιες είναι αυτές; Αν η PG-13 version που είδαμε όλοι μας, δεν καταφέρει τελικά να πιάσει το 1 δισεκατομμύριο εισπράξεις σε παγκόσμια κλίμακα. Αν για παράδειγμα «κλείσει» στα 960 εκατομμύρια και θέλει ένα σπρώξιματάκι… τότε η Warner θα πυροδοτήσει τη βόμβα που λέγεται Ultimate Cut Rated R Version.

Όλη αυτή η φημολογία έρχεται από το site Heroic Hollywood που έχει κάποιες επιτυχίες στο παρελθόν στο να αποκαλύπτει πραγματάκια.

Και βασικά το ερώτημά μας είναι ένα. Γιατί να μην γινόταν αυτή η προβολή από την αρχή; Ποιος δεν θα ήθελε να δει ένα αιματοβαμμένο τρίωρο Batman V Superman διάολε;

Και μέσα σε όλα. Έχεις και τον Jesse Eisenberg (Lex Luthor), που λέει ότι ακόμα δεν έχει δει την ταινία γιατί τον κάνει να νιώθει άβολα όταν βλέπει τον εαυτό του στο πανί. Μόνο το Zombieland είχε δει, του άρεσε, αλλά και πάλι, τον είχε πάρει σηκωτό o Woody Harrelson.

Καλά όλα αυτά. Αλλά σε τόσες πρεμιέρες που θεάθηκε να είναι στα κόκκινα χαλιά, πήγε στην αίθουσα και έκλεισε τα μάτια του ας πούμε; Έβγαλε το δίωρο στην τουαλέτα;

Θα μας τρελάνεις ρε Jesse;

[embedvideo id=”b_zUOXjFqEo” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *