Arrow | Η Supergirl συναντά τον Oliver Queen

Arrow | Η Supergirl συναντά τον Oliver Queen

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]να tweet από τον πρωταγωνιστή του Arrow, Stephen Amell, έβαλε φωτιά στους οπαδούς των σειρών της DC. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Kara Danvers (Supergirl) είναι δίπλα με τον Oliver Queen και αναμένουμε ένα επικό crossover ανάμεσα, όχι μόνο σε αυτές τις δυο σειρές, αλλά και στα The Flash – Legends of Tomorrow.

Αυτές τις μέρες στο Arrow γυρίζουν το εκατοστό επεισόδιο τους και μάλλον έφτασε η ώρα να μοιραστεί γη δράση σε πολλά επίπεδα και με πολλούς πρωταγωνιστές. Βέβαια το προβληματάκι που υπάρχει με την Supergirl είναι πως ο τόπος που ζει και υπερηρωίζεται, είναι κάτι σαν παράλληλος με αυτόν που βρίσκονται οι υπόλοιποι. Δεν πας με το αυτοκίνητο σου δηλαδή. Οπότε δεν είναι γνωστό πως μπορεί να γίνει αυτό το crossover, αλλά σύντομα θα μάθουμε.

Για το Arrow ξέρουμε μέχρι τώρα πως ο Robert Queen, ο πατέρας του Oliver, (Jamey Sheridan) θα επιστρέψει για το 100ο επεισόδιο,  όπως και η Laurel Lance / Black Canary. Επίσης επιστρέφει και ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών, Anthony Venza (Alex Zahara), που είχε κάνει την εμφάνιση του αρχικά στην πρώτη σεζόν.

Η φημολογία πάντως, ότι εκτός από ένα τεράστιο crossover επεισόδιο που προορίζεται το 100ο, θα έχει και έναν μεγάλο guest star, χωρίς να ξέρουμε φυσικά ποιος είναι ακόμα.

Το Arrow επιστρέφει στις 5 Οκτωβρίου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *