Η καυστική απάντηση των Iron Maiden στον Dennis Wilcox

Η καυστική απάντηση των Iron Maiden στον Dennis Wilcox

Πριν λίγο καιρό μάθαμε για μια νέα δικαστική διαμάχη των Iron Maiden, αυτή τη φορά με τον πρώην τραγουδιστή της μπάντας Denis Wilcox. Μιλάμε για προ- Di Anno εποχές.

Ο συγκεκριμένος, υποστήριζε πως έγραψε τους στίχους για τα τραγούδια: “Prowler”, “Charlotte The Harlot”, “Phantom Of The Opera”, “Iron Maiden” και “Prodigal Son” από τους δυο πρώτους δίσκους.

Να θυμίσουμε, ότι ο τύπος που κινεί το θέμα εκ μέρους του Wilcox είναι αυτός που είχε κινήσει και το θέμα του Hallowed Be Thy Name και τις ομοιότητες με το τραγούδι Life’s Shadows των Becket. Αυτός είναι ο πρώην manager Barry McKay που στην πρώτη περίπτωση, κέρδισε εν μέρη την υπόθεση αφού οι Iron Maiden πλήρωσαν 100.000 στερλίνες για να κλείσουν την υπόθεση.

Η καυστική απάντηση των Iron Maiden στον Dennis Wilcox
Ο Dennis Wilcox

Στην υπόθεση του Wilcox όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρα, αφού η δήλωση των Iron Maiden για την υπόθεση, δεν αφήνει και περιθώρια παρερμηνείας για την σκληρή γραμμή που θα κρατήσουν σε αυτό.

Σύμφωνα με τον Ham & High τόνισαν:
«Ο Wilcox ήταν ένας μέλος των Iron Maiden, γνωστός για το ότι ξεχνούσε τους στίχους ή τους έλεγε λάθος. Έπρεπε να τους διαβάζει από το χαρτί ακόμα και στα live. Είναι αδύνατον να θυμάται καν τους στίχους που υποτίθεται έγραψε πριν 40 χρόνια».

Παρόλα αυτά οι Iron Maiden παραδέχονται πως ίσως να άλλαξε 3 λέξεις στο Prowler και 2 στο Charlotte The Harlot.

Ο manager Barry McKay τονίζει πως αυτή η ανακοίνωση είναι ασεβής και στημένη και δεν βλέπει την ώρα να τα πούνε στο δικαστήριο.

Η καυστική απάντηση των Iron Maiden στον Dennis Wilcox
Ο Barry McKay

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *