Η επική επιστροφή του Salad Finger

Η επική επιστροφή του Salad Finger

Έλα τώρα, μην μας πείτε ότι δεν έχετε δει ποτέ Salad Finger στο youtube; Την πιο creepy animation σειρά στις αρχές του 2010, όπως μας διασκέδασε και ταυτόχρονα μας στοίχειωσε όσο τίποτα άλλο;

Ο David Firth, ο δημιουργός αυτής της μοναδικής web series, μας είχε προειδεάσει από καιρό για την επιστροφή του χαρακτηριστικού πράσινου πλάσματος με τα αγουρένια δάκτυλα.

Έτσι,νωρίτερα στο instagram εντοπίσαμε το παρακάτω teaser που ανακοινώνει πως στις 30 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε το 11ο επεισόδιο Salad Finger, το πρώτο μετά το 2013.

Άντε να γράψουμε και κάτι για εσάς που δεν έχετε ιδέα: αρχικά η σειρά γεννήθηκε το 2004 και κέρδισε τις εντυπώσεις στο άγουρο προ youtoube internet τότε. Μάλιστα μνημονεύτικε από την San Francisco Chronicle.

Ο Salad Finger είναι αυτό το ανδρόγυνο, αδύνατο, πράσινο, πλάσμα με ψυχολογικά προβλήματα που βλέπετε, ενώ μιλάει μια περίεργη βορειοαγγλική προφορά. Αν και δενείναι απόλυτα ξεκάθαρο το σύμπαν που αναπτύσεται η ιστορία, η φήμη μιλάει για μακρινή γη, μετά από κάποιον πυρινικό πόλεμο.

Τα επεισόδια που την «βρίσκει» με το να τρίβει σκουριασμένα αντικείμενα, να τρυπά το δάκτυλό του με καρφί και να βάζει στο φούρνο ένα παιδί, είναι τα top.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *