Εφιάλτης! Άνδρας δαγκώθηκε από αράχνη στο… τσουτσου-ρέκι του

Εφιάλτης! Άνδρας δαγκώθηκε από αράχνη στο… τσουτσου-ρέκι του

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]χι δεν είναι klikbait τίτλος. Είναι λέξεις γεμάτες τρόμο και πόνο. Ένας από τους χειρότερους ανδρικούς εφιάλτες. Να πάθει κάτι το τσουτσου-ρέκι σου (trademark), πόσο μάλλον να το δαγκώσει αράχνη.

Ένας 21χρονος νεαρός εργάτης στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας (ε, που αλλού. Hell On Earth), πήγε ο άνθρωπας να κατουρήσει σε χημική τουαλέτα εκεί που δούλευε.

Μια Μαύρη Χήρα όμως παραμόνευε και δεν ήταν η Scarlet Johansson από τους Avengers.

Παρά το γεγονός οτι το δάγκωμα της συγκεκριμένης αράχνης έχει πολύ δηλητήριο και… πόνο, ο νεαρός κατάφερε και πήγε μόνος του στο νοσοκομέιο like a man για να του χορηγηθεί το αντίδοτο και ότι άλλο χρειαζόταν το τσουρέκι του.

Και όμως, αυτά τα δαγκώματα από τη συγκεκριμένη αράχνη είναι «άλλη μια μέρα στη δουλειά» στις αστικές περιοχές της Αυστραλίας και πολύ σπάνια οδηγούν σε θάνατο. Καθώς η περίθαλψη είναι στημένη γύρω από αυτά τα περιστατικά.

Παιδιά, να χέσουμε τις ευκαιρίες καριέρας της Αυστραλίας. Έστω και 1 στο εάν εκατομμύριο να είναι οι πιθανότητες να πάθει κάποιος κάτι τέτοιο, προτιμούμε να μείνουμε μακριά από το νησί σας. Ευχαριστούμε.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *