«Ελπίζω πως το The Book Of Souls δεν θα είναι το τελευταίο μας άλμπουμ»

«Ελπίζω πως το The Book Of Souls δεν θα είναι το τελευταίο μας άλμπουμ»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Iron Maiden στις 26 Αυγούστου οργάνωσαν μια πτήση για 150 τυχερούς οπαδούς της μπάντας και με πιλότο φυσικά τον Bruce Dickinson με τους εκλεκτούς, πέρα της πολυτελούς τους πτήσης μέσα στο Boeing 737-400 , από το Cardiff της Ουαλίας ως το Παρίσι, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι το νέο τους άλμπουμ. Η ακρόαση του έγινε στα υπερ-σύγχρονα Guillaume Tell Studios με παρουσιαστή τον frontman της μεγαλύτερης μπάντας του κόσμου.

Διαβάστε το review για το The Bool Of Souls

Στην παρουσίαση αναφέρθηκε για το πρόβλημα υγείας του, το οποίο και λύθηκε χάρη στην χημειοθεραπεία και την φαρμακευτικη αγωγή. Ευχαρίστησε τους γιατρούς του, αλλά και τους οπαδούς ανά τον πλανήτη, που του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια του αυτή. Όμως το «ζουμί» υπάρχει σε μια ερώτηση ενός φαν σχετικά αν το The Book of Souls είναι η τελευταία τους ολοκληρωμένη κυκλοφορία.

«Ελπίζω πραγματικά ότι δεν είναι το τελευταίο μας άλμπουμ. Διασκέδασα πάρα πολύ κατά την δημιουργία του. Και έχω πολλούς τρόπους για να απολαύσω και την επερχόμενη περιοδεία».

Το άλμπουμ κυκλοφορεί επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου από την BMG στις Η.Π.Α. και από την Parlophone Records στις υπόλοιπες χώρες. Η περιοδεία για την προώθησή του θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2016. Ο λόγος είναι φυσικά η ανάρρωση του τραγουδιστή από την επιτυχημένη αφαίρεση του όγκου.

Τις δηλώσεις του Bruvce συμπληρώνει και ο Steve Harris, μεγαλώνοντας ακόμα πιο πολύ την αναμονή των οπαδών για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι με την κυκλοφορία του κάθε νέου τους άλμπουμ, υπάρχει και νέο show επί της σκηνής. Ειδικά με την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή, συνεχίζει, που μας τρόμαξε, κάθε συναυλία θα είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε κάθε μας συναυλία είναι ξεχωριστή και ιερή. Και καταλήγει λέγοντας ότι είναι πολύ περήφανος για το άλμπουμ, που το θεωρεί «δυνατό» και ανυπομονεί να παίξει η μπάντα νέα τραγούδια από αυτό στην επερχόμενη περιοδεία τους.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *