Διάσημοι guests στο WWE

Διάσημοι guests στο WWE

Βλέποντας το Monday Night RAW όπως κάθε εβδομάδα, είχαμε και την επίσκεψη του WWE Hall Of Famer, Ric Flair στα ρινγκ. Βέβαια δεν συμβαίνει για πρώτη φορά καθώς η εταιρία του Κονέκτικατ, συχνά-πυκνά είχε αρκετούς καλεσμένους στα ρινγκ της έχοντας σχέση με το wrestling ή ακόμα και όχι.

Πάμε να θυμηθούμε (και να μάθουν ορισμένοι) ορισμένους διάσημους που βρέθηκαν στο WWE και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό.

1. Mike Tyson

Από τους καλύτερους πυγμάχους στην παγκόσμια ιστορία. Έτσι ήθελε να το αποδείξει και στο WWE πηγαίνοντας δύο φορές (μάλλον ήθελαν να το εμπεδώσουν). Στην πρώτη του βόλτα είχε κόντρα με τον Stone Cold Steve Austin.

[embedvideo id=”IvESrXQejZg” website=”youtube”]

Aρκετά χρόνια αργότερα έγινε ομάδα με τον Chris Jericho εναντίον της DX (Triple H-Shawn Michaels).

[embedvideo id=”qrnWLBXhoYQ” website=”youtube”]

2 Shaquille O’ Neal

Ένας εκ των κορυφαίων NBAers έκανε την βόλτα του από το WWE . Το ότι του αρέσει ο φακός και γενικότερα είναι γνωστό. Μην ξεχνάμε πως είχε παίξει και σε Scary Movie ενώ είναι πλέον πανελίστας στην Αμερικανική τηλεόραση με χιουμοριστικά θέματα βασισμένα στο ΝΒΑ. Ο O’ Neal λοιπόν, είχε εμφανιστεί το 2009 και φυσικά με ποιον άλλον θα τα έβαζε; Μα με τον Big Show.

[embedvideo id=”FeXoVi5q1Gg” website=”youtube”]

3. ZZ Top

Η τριχωτή και ιστορική μπάντα, εμφανίστηκε στο WWE. Συγκεκριμένα οι Billy Gibbons και Dusty Hill, βρέθηκαν στο WWE ψάχνοντας το νέο μέλος για το συγκρότημά τους. Το βίντεο που ακολουθεί, έχει απίστευτο γέλιο. 

[embedvideo id=”nPsVsdVLtjQ” website=”youtube”]

4. Jackass

Οι μεγαλύτεροι κάφροι του κόσμου, θέλησαν να κάνουν και τις καφρίλες τους στο WWE προσφέροντας άφθονο γέλιο στο κοινό. Βέβαια ο μακαρίτης Umaga είχε αντίθετη άποψη και τους μέτρησε τα παΐδια.

[embedvideo id=”hbPPbJaW8yw” website=”youtube”]

5. Floyd Mayweather

Είναι αν όχι ο κορυφαίος, εκ των κορυφαίων πυγμάχων (τουλάχιστον ο πιο πλούσιος) σύμφωνα με το Forbes. Είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου, «Μικρός στο μάτι…». Έτσι την «πάτησε» και ο Big Show. Τον προκάλεσε, τον κορόιδεψε και τις «έφαγε».

[embedvideo id=”N2nRfCRYGA8″ website=”youtube”]

6. Ozzy-Sharon Osbourne

Δεν μπορούσε να μην έχει πάει έστω και μια φορά ο Ozzy. Πήγε μαζί με την Sharon , έκατσε και στον θρόνο του στο κέντρο του ρινγκ , ήρθε και ο Big Show, είπε τα δικά του, έκανε και την κριτική επιτροπή στο RAW’q got talentκαι όλα καλά και όλα ωραία. Δες και μόνος/η σου.

[embedvideo id=”CZlXNCzRC5Q” website=”youtube”]

7. Snoop Dogg

Να και ο Snoop Dogg από το WWE ! Ο Αμερικανός ράπερ πέρασε και αυτός από τα ρινγκ ώστε να προωθήσει και τον νέο του δίσκο. Μην ξεχνάμε πως ο Brodus Clay που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό wrestler στο WWE, ήταν και προσωπικός μπράβος του Snoop Dogg.

[embedvideo id=”r-ysXTgob6s” website=”youtube”]

8. Mark Cuban

Ένας ακόμη από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έκανε τη βόλτα του από τα ρινγκ του WWE. Πρόκειται για τον πιο «Τρελό» πρόεδρο των Dallas Mavericks. Ο Cuban πήγε σαν «φιλαράκι» του John Cena στην κόντρα του τελευταίου με τον Sheamus. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό για τον Cuban, τον οποίο πέταξε ο Sheamus πάνω σε ένα τραπέζι.

[embedvideo id=”OMotWBNkb3c” website=”youtube”]

9. Maria Menounos

Παίζει να είναι και η μοναδική ελληνική παρουσία ποτέ στο WWE. Πέρα από τις ελληνικές σημαίες που είναι αρκετές σε κάθε σόου αλλά και την ελληνική σημαία στο μπράτσο που έχει για τατουάζ ο Μπατίστα, η Μαρία Μενούνος εκπροσώπησε την Ελλάδα και όχι σε οποιοδήποτε σόου αλλά σε Wrestlemania. H Ελληνοαμερικάνα πάλεψε μαζί με την Kelly Kelly εναντίον της Beth Phoenix και της Eve Torres. Φορώντας ένα μπλουζάκι που είχε την ελληνική σημαία, κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα κάτι που εντυπωσίασε το κοινό.

10. David Hasselhoff

Το WWE κάθε χρόνο συνηθίζει να κάνει μία βόλτα από το Λονδίνο. Το 2010 όμως έφερε μαζί του και τον πιο διάσημο ναυαγοσώστη του κόσμου…. Τον David Hasselhoff . Φυσικά και έγινε πανικός με την είσοδό του και ξεσήκωσε το κοινό του Λονδίνου.

[embedvideo id=”-OMl_2B142E” website=”youtube”]

11. Ashton Kutcher

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ρινγκ αλλά την έκανε τη δουλειά του και από το “titantron”. O Ashton Kutcher ήθελε να ρίξει ένα χτύπημα στον Zack Ryder και έτσι βοήθησε η κοπέλα του wrestler, η Alicia Fox.

[embedvideo id=”N13GqFTqDRU” website=”youtube”]

12. Dennis Rodman

Ο Dennis Rodman, κατά τη σεζόν 1996-1997 τιμωρήθηκε με 15 αγώνες εκτός από το ΝΒΑ για μια κλοτσιά σε έναν καμεραμάν δίπλα στο παρκέ. Έπνιξε έτσι τον πόνο του σε αγώνες (κάτι σας) WWE, στο New World Order όπου και “κόλλησε”.

Το 2000 έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με τον Curt Henning για το i-Generation Superstars of Wrestling, ενώ το 1998 είχε αντιμετωπίσει (σε ομάδα με τον Hulk Hogan) και τον Carl Malone.

13. Hugh Jackman

Τεράστιος ηθοποιός και το απέδειξε και στο WWE έχοντας δύο περάσματα από το ρινγκ. Η πρώτη φορά ήταν το 2011 ο οποίος ήταν το πλευρό του Zack Ryder ρίχνοντας και μια καλή μπουνιά στον Dolph Ziggler 

[embedvideo id=”iqB7jN0nSi4″ website=”youtube”]

Τρία χρόνια μετά, ο Jackman έγινε φιλαράκι με τον Ziggler και προώθησαν το νέο X-Men που προβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Οι δύο τους συμμάχησαν εναντίον του Magneto που μπήκε στο ρινγκ.

[embedvideo id=”IhvXf86PsDM” website=”youtube”]

14. Aaron Paul

Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad, επέλεξε να περάσει και από τα ρινγκ, για να προωθήσει την ταινία που ήταν πάλι πρωταγωνιστής, το Need For Speed. Έτσι μπήκε με ένα απλό αμαξάκι και συνοδηγό είχε τον φίλο του Dolph Ziggler τον οποίο και βοήθησε να φτάσει στη νίκη.

[embedvideo id=”8UEu0lwXfcA” website=”youtube”]

15. The Muppets

Και όμως έγινε και αυτό! Το Muppet Show βρέθηκε στο WWE. Συγκεκριμένα βρέθηκαν ο Κέρμιτ ο βάτραχος και η Miss Piggy. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε η Vickie Guerrero με τον Jack Swagger με την κατάσταση να την «απογειώνει» ο Santino.

[embedvideo id=”fHYZ8EFms_8″ website=”youtube”]

LAST BUT NOT LEAST…

16. Arnold Schwarzenegger

Όχι δεν το ξέχασα. Όχι δεν υπήρχε περίπτωση να είχε πάει ΠΟΤΕ ο Άρνολντ στο WWE. Επίσης πέρασε και αρκετά πρόσφατα από το WWE μαζί με τον Joe Manganiello και στο ρινγκ τους περίμενε ο Hulk Hogan  Μέχρι που μπήκε ο Miz και έλεγε τα δικά του … Έτσι οι Schwarzenegger, Manganiello και Hogan τον τακτοποίησαν όπως του άξιζε.

[embedvideo id=”KetT9XdG5uI” website=”youtube”]

Πιο παλιά του επίσκεψη ήταν έριξε μερικές μπούφλες στον Triple H.

[embedvideo id=”N3QF3plgsjo” website=”youtube”]

 

Είναι ακόμη αρκετοί που έχουν παρευρεθεί σε κάποιο σόου του WWE. Αλλά βάλαμε τους πιο γνωστούς… Παράπονα και αντιδράσεις είναι δεκτά με σχόλιο από κάτω. Και έτσι για την ιστορία την επόμενη Δευτέρα μετά το Battleground Pay Per View, στο RAW της Δευτέρας , καλεσμένος θα είναι ο τραγουδιστής, Flo Rida.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *