Θυμάστε καθόλου τo Kazaam με τον Shaquille O’ Neal;

Θυμάστε καθόλου τo Kazaam με τον Shaquille O’ Neal;

Είναι ο καιρός που ερχόμαστε πιο κοντά με τη νοσταλγική παιδική μας ηλικία και θυμόμαστε διάφορα. Βοηθάει και το youtube σε αυτό φυσικά.

Τα 90s ήταν μια τρελή εποχή και το ξέρει όποιος την έζησε. Από την απλή καθημερινότητα και την έλλειψη της τεχνολογίας ή την θεοποίηση αυτών των ελάχιστων δυνατοτήτων που είχαμε, μέχρι το σινεμά και τις παιδικές ταινίες.

Οι παιδικές ταινίες των 90s δεν έμοιαζαν σε τίποτα με αυτές που βγαίνουν πια. Ήταν… παρανοϊκές. Και είχαν συνήθως πρωταγωνιστές διάσημους, χωρίς καμία σχέση με το αντικείμενο ηθοποιία.

Και τι καλύτερο από τους ήδη πασίγνωστους και λατρεμένους παίκτες του NBA.

Θυμάστε καθόλου τo Kazaam με τον Shaquille O’ Neil;

Άλλες φορές με καλά αποτελέσματα (Space Jam – Michael Jordan) και άλλες φορές με ψυχιατρικού επιπέδου εξέλιξη, όπως το Kazaam με τον Shaquille O’ Neil. Όταν ρωτήθηκε γιατί την έκανε αυτή την ταινία, απάντησε πως: “Από παιδί ονειρευόμουν να κάνω μια ταινία. Όταν ήρθε κάποιος και μου πρόσφερε 7 εκ $ για να κάνω μια ταινία με τζίνι, θα έλεγα όχι;”.

Τον Shaq τον λατρεύω και ας πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη. Και την ταινία τη λατρεύω για τη σκηνή που πέφτει φαγητό και σοκολάτες από τον ουρανό.

Η σύνοψη της ταινίας: «Όταν ο Max τα βάζει με μερικούς ντόπιους νταήδες, μπλέκει και έρχεται σε βοήθεια ένα Τζίνι που βγαίνει μέσα από ένα boom box».

Ωστόσο, οι σκηνές που ο Shaq ξυπνάει δίπλα στο παιδί και κάνει ντουζ μπροστά του, είναι… το λιγότερο ενδιαφέρουσες.

Μια τέλεια ανάλυση στην ταινία έκανε μόλις ο αγαπημένος μου youtuber, ο Chris Stuckmann μέσω της ενότητας Hilariocity που διατηρεί. Στην ουσία δηλαδή, αναλύει, κανιβαλίζοντας, παλαβές ταινίες.

Και είναι σούπερ. Απολαύστε:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *