Δεν θα είναι ο Doomsday ο μεγαλύτερος villain

Δεν θα είναι ο Doomsday ο μεγαλύτερος villain

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]λοι μας είδαμε με δέος τον Doomsday να προσπαθεί να ισοπεδώσει τους Batman και Superman στο τελευταίο trailer με την ασπίδα της Wonder Woman να σώζει την κατάσταση.

Και όλοι είπαμε: «Μπράβο DC. Μην κρατάς τίποτα κρυφό». Βασικά κράξαμε λίγο σε ΑΥΤΟ το blog.

Τώρα, έρχεται ο υπεύθυνος παραγωγής και υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του Doomsday, Patrick Tatopoulos (έχει φτιάξει τέρατα και εξωγήινους επίσης σε Independence Day, Godzilla και Underworld) να μας πει μερικές λεπτομέρειες για το τέρας του αλλά και το γεγονός πως δεν είναι αυτός η μεγαλύτερη απειλή.

«Σε κανένα από τα trailer δεν έχει γίνει σαφές το timeline της ιστορίας και θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για τους θεατές. Ο Doomsday δεν είναι η τελική απειλή. Αυτοί που νομίζουν ότι από τα trailers κατάλαβαν την υπόθεση, θα εκπλαγούν. Πολλοί γνωρίζουν την ιστορία που σκοτώνει τον Superman. Αλλά δεν θα είναι έτσι ακριβώς στην ταινία. Η ταινία ονομάζεται Batman V Superman και έχει πολλά επίπεδα στην κατανόηση της».

Για την ενημέρωση σας. Ο Doomsday έκανε την πρώτη εμφάνιση του στη DC Comics το 1992 και είναι αρχαίος «εξωγήινος» από τον πλανήτη Krypton απ’ όπου κατάγεται και ο Superman. Σκοπός του είναι (τι άλλο;) να εξαφανίζει πολιτισμούς, έτσι κάποια στιγμή βρίσκει και την γη. Και έρχεται αντιμέτωπος με τον Superman όπου σε κάποια από τα δημοφιλής storylines, τον σκοτώνει κιόλας.

Το Μάρτιο του 2016 αναμένουμε.

[embedvideo id=”kW9ZqFxRaQY” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *